Je bent hier: Functies > Smartphonemeldingen

Smartphonemeldingen

Met de functie voor smartphonemeldingen kun je waarschuwingen over binnenkomende oproepen, berichten en meldingen van je smartphone op je horloge ontvangen. Op je horloge ontvang je dezelfde meldingen als op het scherm van je smartphone. Smartphonemeldingen zijn beschikbaar voor iOS en Android smartphones.

Als je smartphonemeldingen wilt gebruiken, moet de Polar Flow app op je telefoon zijn geactiveerd en moet de telefoon ook zijn gekoppeld aan je horloge. Zie Een mobiel apparaat met je horloge koppelen voor instructies

Smartphonemeldingen inschakelen

Ga op je horloge naar Instellingen > Algemene instellingen > Smartphonemeldingen om de meldingen in te schakelen. Zet smartphonemeldingen Uit of Aan, bij niet trainen. Let op: je ontvangt geen meldingen tijdens trainingssessies.

Ga in de Polar Flow app naar het menu Apparaten, kies je apparaat en zet Slimme meldingen/SmartphonemeldingenAan.

Nadat je de meldingen hebt ingeschakeld, synchroniseer je je horloge met de Polar Flow app.

Let op: wanneer je smartphonemeldingen hebt ingeschakeld, raken de batterijen van je horloge en telefoon sneller leeg omdat Bluetooth continu aan staat.

Niet storen

Als je geen meldingen en waarschuwingen bij inkomende gesprekken wilt ontvangen tijdens een bepaalde periode, schakel je niet storen in. Als niet storen is ingeschakeld, ontvang je tijdens de periode die je hebt opgegeven geen meldingen en waarschuwingen bij inkomende gesprekken.

Kies Uit, Aan of Aan (22:00 - 7:00), en de periode wanneer niet storen is ingeschakeld. Kies Start om en Eindigt om voor de periode.

Meldingen bekijken

Als je een melding ontvangt, trilt je horloge en verschijnt er onder in het display een rode stip. Veeg vanaf de onderkant van het scherm omhoog of draai je pols en kijk op je horloge om de melding te zien.

Als je wordt gebeld, trilt je horloge en wordt de naam van de beller weergegeven. Je kunt met je horloge het inkomende gesprek ook beantwoorden of afwijzen.