Je bent hier: Instellingen > Opnieuw opstarten en resetten

Opnieuw opstarten en resetten

Als je problemen ondervindt met je horloge, probeer het dan opnieuw op te starten. Als je het horloge opnieuw opstart, gaan je instellingen en persoonlijke gegevens niet verloren.

Het horloge opnieuw opstarten

Navigeer op je horloge naar Instellingen > Algemene instellingen > Info over je horloge. Scroll omlaag en kies Je horloge opnieuw opstarten. Druk op de knop OK en druk daarna opnieuw op OK om te bevestigen dat je het horloge opnieuw wilt opstarten.

Je kunt je horloge ook opnieuw opstarten door de knop OK 10 seconden ingedrukt te houden.

De fabrieksinstellingen van je horloge herstellen

Als opnieuw opstarten van je horloge geen effect heeft, kun je de fabrieksinstellingen herstellen. Let op: als je de fabrieksinstellingen herstelt, worden al je persoonlijke gegevens en instellingen van je horloge verwijderd en moet je het horloge daarna weer opnieuw configureren. Alle gegevens die je vanaf je horloge naar je Flow account hebt gesynchroniseerd, zijn veilig. Je kunt de fabrieksinstellingen herstellen via FlowSync of op je horloge.

Fabrieksinstellingen via FlowSync

1. Ga naar flow.polar.com/start en download en installeer de Polar FlowSync software voor gegevensoverdracht op je computer.
  2. Sluit je horloge aan op de USB-poort van je computer.
  3. Open de instellingen in FlowSync.
  4. Druk op de knop Fabrieksinstellingen resetten.
  5. Als je de Polar Flow app gebruikt om te synchroniseren, controleer dan de lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten op je smartphone en verwijder je horloge uit de lijst als het daarin wordt vermeld.

Nu moet je je horloge opnieuw configureren, via een smartphone of computer. Gebruik bij het instellen het Polar-account dat je gebruikte voordat je ging resetten.