Je bent hier: Instellingen > Algemene instellingen

Algemene instellingen

Ga naar Instellingen > Algemene instellingen om je algemene instellingen te bekijken en te bewerken.

In Algemene instellingen vind je:

• Koppelen en synchroniseren
  • Fietsinstellingen (alleen zichtbaar als je een fietssensor met je horloge hebt gekoppeld)
  • Continuehartslag-registratie
  • Herstelfeedback
  • Vliegmodus
  • Niet storen
  • Smartphonemeldingen
  • Eenheden
  • Taal
  • Info over je horloge

Koppelen en synchroniseren

• Koppel en synchr. telef./Koppel sensor of ander app.: Sensoren of mobiele apparaten koppelen met je horloge. Gegevens synchroniseren met de Flow app.
  • Gekoppelde apparaten: Alle apparaten bekijken die je met je horloge hebt gekoppeld. Dit kunnen hartslagsensoren, hardloopsensoren, fietssensoren en mobiele apparaten zijn.

Fietsinstellingen

Fietsinstellingen zijn alleen zichtbaar als je een fietssensor met je horloge hebt gekoppeld.

Wielmaat: Stel de wielmaat in millimeters in. Zie Sensoren koppelen met je horloge voor instructies over het bepalen van de wielmaat.

Cranklengte: Stel de cranklengte in millimeters in. Deze instelling is alleen zichtbaar als je een vermogenssensor hebt gekoppeld.

Sensoren in gebruik: Bekijk alle sensoren die met de fiets zijn gekoppeld.

Continuehartslag-registratie

Schakel de functie Continue hartslagmeting in of uit. Zie Continue hartslagmeting voor meer informatie.

Herstelfeedback

Kies Aan of Uit. Als herstelfeedback is ingeschakeld, vraagt het horloge je om een Orthostatische test te plannen op minstens drie dagen per week. Kies de dagen en kies Opslaan. Zie Recovery Pro voor informatie.

Vliegmodus

Kies Aan of Uit.

De vliegmodus breekt alle draadloze communicatie vanaf je horloge af. Je kunt je horloge wel gebruiken, maar je kunt je gegevens niet synchroniseren met de Polar Flow mobiele app of het horloge gebruiken in combinatie met draadloze accessoires.

Niet storen

Kies Uit, Aan of Aan ( - ). Stel de periode in waarin niet storen is ingeschakeld. Kies Start om en Eindigt om voor de periode. Wanneer de functie is ingeschakeld, ontvang je geen meldingen of waarschuwingen bij inkomende gesprekken. Verlichting inschakelen en geluiden zijn ook uitgeschakeld.

Smartphonemeldingen

Zet smartphonemeldingen Uit of Aan, bij niet trainen. Let op: je ontvangt geen meldingen tijdens trainingssessies.

Eenheden

Kies metrische (kg, cm) of Engelse (lb, ft) eenheden. Stel de eenheden in voor het meten van gewicht, lengte, afstand en snelheid.

Taal

Je kunt kiezen welke taal je wilt gebruiken op je horloge. Je horloge ondersteunt de volgende talen: Bahasa Indonesia, Čeština, Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Polski, Português, Русский, Suomi, Svenska en Türkçe.

Info over je horloge

Bekijk de apparaat-ID van je horloge, alsmede de firmwareversie, het hardwaremodel, de vervaldatum van A-GPS en de voor de Vantage V wettelijk verplichte informatie.

Je horloge opnieuw opstarten: Als je problemen ondervindt met je horloge, probeer het dan opnieuw op te starten. Als je het horloge opnieuw opstart, gaan je instellingen en persoonlijke gegevens niet verloren. Druk op de knop OK en druk daarna opnieuw op OK om te bevestigen dat je het horloge opnieuw wilt opstarten. Je kunt je horloge ook opnieuw opstarten door de knop OK 10 seconden ingedrukt te houden.