You are here: Polar FLow > Uporabniški priročnik za Polar V800 | Spletna storitev Polar Flow

Spletna storitev Polar Flow

Spletna storitev Polar Flov wam omogoča, da načrtujete in analizirate vsako podrobnost lastne vadbe in spoznate več o svoji zmogljivosti. Nastavite in si prilagodite V800, da bo popolnoma ustrezal vašim vadbenim zahtevam tako, da dodajate športe, prilagajate nastavitve in pogled za vadbo. Sledite in vizualno analizirajte svoj napredek, ustvarjajte vadbene cilje in jih skupaj z najljubšimi potmi dodajajte na seznam najljubših.

S spletno storitvijo Flow lahko:

  • Analizirate podrobnosti svoje vadbe z grafi in pogledom poti
  • Primerjate specifične podatke z drugimi, kot so krogi ali hitrost v primerjavi s srčnim utripom
  • Pri vadbi več športov analizirate podatke, specifične za posamezne športe
  • Spremljate, kako vaša obremenitev med vadbo vpliva na celotni čas okrevanja
  • Spremljate dolgoročni napredek tako, da sledite trendom in podrobnostim, ki vam največ pomenijo
  • Sledite svojemu napredku s tedenskimi ali mesečnimi poročili za posamezne športe
  • Svoje največje dosežke delite s sledilci
  • Podoživite svojo vadbo in vadbo drugih uporabnikov

Za zagon spletne storitve Flow pojdite na flow.polar.com/V800 in si ustvarite račun Polar, če ga še nimate. Prenesite in namestite programsko opremo FlowSync z istega mesta in tako omogočite, da se podatki med V800 in spletno storitvijo Flow sinhronizirajo. Aplikacijo Flow si namestite še na svoj telefon za takojšnjo analizo in sinhronizacijo podatkov s spletno storitvijo.

Vir

V razdelku Feed (Vir) si lahko ogledate, kaj ste počeli pred kratkim ter kaj počnejo in komentirajo vaši prijatelji.

Odkrij

V razdelku Explore (Odkrij) lahko odkrivate vadbe in poti tako, da se premikate po zemljevidu, jih dodajate med svoje najljubše in sinhronizirate v svoj V800. Oglejte si javne vadbe, ki so jih delili drugi uporabniki, in se vrnite na poti drugih uporabnikov ter na svoje poti, da preverite, kje so bili vrhunci.

Dnevnik

V razdelku Diary (Dnevnik) si lahko ogledate urnik vadb in pregledate pretekle rezultate. Prikazane informacije vključujejo: načrtovanje vadbe v dnevnem, tedenskem ali mesečnem pogledu, individualne vadbe, teste in tedenske povzetke.

Napredek

V razdelku Progress (Napredek) lahko sledite svojemu razvoju s poročili. Poročila so pripravna za sledenje svojemu napredku pri vadbi v daljših obdobjih. V tedenskem, mesečnem in letnem poročilu lahko izberete šport za poročilo. V prilagojenih obdobjih lahko izbirate obdobje in šport. Iz spustnega seznama si zberite časovno obdobje in šport za poročilo, pritisnite na ikono kolesa in izberite, katere podatke želite videti v grafu poročila.

Za podporo in več informacij o uporabi spletne storitve Flow pojdite na www.polar.com/en/support/flow