You are here: Za začetek > Uvod

Uvod

Čestitke za nov V800! V800, namenjen je zahtevnim športnikom in športom, vključuje GPS, Smart Coaching in merjenje aktivnosti 24/7, da boste dosegli najboljšo zmogljivost. Z aplikacijo Flow si lahko takoj po vadbi ogledate njen pregled, s spletno storitvijo Flow pa lahko podrobno načrtujete in analizirate svojo vadbo.

Ta uporabniški priročnik vam bo pomagal pri uporabi vašega novega vadbenega spremljevalca. Preverite video prikaze in najnovejšo različico tega uporabniškega priročnika na www.polar.com/en/support/v800.

V800

Spremljajte svoje vadbene podatke, kot je srčni utrip, hitrost, razdalja in pot in celo najmanjše aktivnosti v vašem vsakdanjem življenju.

Senzor srčnega utripa H7*

Med vadbo in med plavanjem natančno sledite svojemu srčnemu utripu na vaši uri V800. Vaš srčni utrip je informacija za analizo poteka vaše vadbe.

USB kabel

Z USB kablom napolnite baterijo in sinhronizirajte podatke med V800 in spletno storitvijo Polar Flow s programsko opremo FlowSync.

Aplikacija Polar Flow

Na kratko si oglejte vadbene podatke po vsaki vadbi. Aplikacija Flow brezžično sinhronizira vaše vadbene podatke s spletno storitvijo Polar Flow. Prenesite jo iz App Store ali Google Play.

Programska oprema Polar FlowSync

Programska oprema Flowsync vam omogoča sinhroniziranje podatkov med vašim V800 in spletno storitvijo Flow prek USB kabla na vaš računalnik. Pojdite na www.flow.polar.com/V800, da prenesete in namestite programsko opremo Polar FlowSync.

Spletna storitev Polar Flow

Načrtujte in analizirajte vsako podrobnost vaše vadbe, oblikujte svojo napravo po meri in spoznajte več o svoji zmogljivosti na polar.com/flow.

*Vključeno le v V800 s kompleti senzorja srčnega utripa. Če ste kupili komplet, ki ne vključuje senzorja srčnega utripa, ne skrbite, vedno ga lahko kupite naknadno.