You are here: Za začetek > Osnovne nastavitve

Osnovne nastavitve

Da bi lahko čim bolj uživali svojo uro V800, pojdite na flow.polar.com/start, kjer vas bodo preprosta navodila vodila preko nastavitev V800, s prenosom najnovejšega programa in uporabo spletne storitve Flow. Če že imate Polarjev račun, vam ni treba registrirati novega računa v spletni storitvi Flow. Lahko se prijavite z istim uporabniškim imenom in geslom, ki ju uporabljate npr. s polarpersonaltrainer.com.

Ko ste napolnili V800, je čas, da vstopite v osnovne nastavitve. Da boste dobivali, kar se da točne in osebne podatke o vadbi, morate biti natančni pri fizičnih nastavitvah, kot je vaše ozadje vadbe, starost, teža in spol, saj vplivajo na izračun kalorij, obremenitev med vadbo ter druge funkcije Smart Coaching.

Prikaže se Choose language (Izberi jezik). Pritisnite, da izberete English (angleščino).

Če izberete drugi jezik kot English (angleščino), boste vodeni v polar.com/flow za prikaz jezika. Ko pričnete uporabljati V800 s spletno storitvijo Flow, lahko med nastavitvijo dodate nov jezik. Da bi pozneje dodali nov jezik, pojdite na polar.com/flow in se prijavite. Kliknite svoje ime/profilno fotografijo v zgornji desni kot, izberite Izdelke in nato Nastavitve V800. Izberite jezik, ki ga želite s seznama in ga sinhronizirajte s svojo uro V800. Jeziki, ki jih lahko izberete so: Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Português, 简体中文, Suomi (danščina, nemščina, angleščina, španščina, francoščino, italijanščina, kitajščina, nizozemščina, norveščina, portugalščina, japonščina, finščina) ali Svenska (švedščina).

Če izberete angleščino, se prikaže Set up your Polar V800 (Nastavi svojo uro Polar V800). Nastavite naslednje podatke in vsako izbiro potrdite z gumbom Start. Če se želite kadarkoli vrniti in spremeniti katero od nastavitev, pritiskajte Nazaj, dokler se ne prikaže nastavitev, ki jo želite spremeniti.

  1. Time format (Časovni format): Izberite 12 h ali 24 h. Pri 12h, izberite AM (dopoldan) ali PM (popoldan). Nato nastavite lokalni čas.
  2. Date (Datum): Vnesite trenutni datum.
  3. Units (Enote): Izberite metrične (kg, cm, °C) ali imperialne (lb, ft,°F) enote.
  4. I wear my product on (Izdelek nosim na): Izberite Left (levo) ali Right (desno roko).
  5. Weight (Teža): Vnesite svojo težo.
  6. Height (Višina): Vnesite svojo višino.
  7. Date of birth (Datum rojstva): Vnesite svoj datum rojstva.
  8. Sex (Spol): Izberite Male (Moški) ali Female (Ženska).
  9. Training background (Ozadje vadbe): Occasional (0-1 h/week) (Občasno (0–1 h/teden)), Regular (1-3 h/week) (Redno (1–3 h/teden)), Frequent (3-5 h/week) (Pogosto (3–5 h/teden)), Heavy (5-8 h/week) (Težko (5–8 h/teden)), Semi-Pro (8-12 h/week) (Polprofesionalno (8–12 h/teden)), Pro (12+ h/week) (Profesionalno (12+ h/teden)). Za več informacij o vadbenem ozadju glejte Fizične nastavitve
  10. Prikaže se Ready to go! (Vse je pripravljeno!), ko zaključite z nastavitvami, V800 pa se preklopi na časovni pogled.