Je bent hier:Instellingen > De V800 resetten

De V800 resetten

Als bij elk elektronisch apparaat wordt aanbevolen de V800 nu en dan uit te schakelen. Als je problemen ondervindt met je V800, probeer hem dan te resetten. Je kunt de V800 resetten door de knoppen OMHOOG, OMLAAG, TERUG en LICHT tegelijk vijf seconden ingedrukt te houden totdat de Polar-animatie op het display verschijnt. Dit wordt een zachte reset genoemd; je gegevens worden hierdoor niet gewist.