Je bent hier:Sensors > Polar LOOK Kéo Power Sensor Bluetooth® Smart

Polar LOOK Kéo Power Sensor Bluetooth® Smart

Kéo Power koppelen aan V800

Zorg dat je Kéo Power correct hebt geïnstalleerd alvorens hem te koppelen. Zie de in de verpakking meegeleverde gebruiksaanwijzing van Polar LOOK Kéo Power of de video-instructies voor informatie over het monteren van de pedalen en het installeren van de zenders.

Beide zenders moeten afzonderlijk worden gekoppeld; je moet het koppelen dus twee keer uitvoeren bij het in gebruik nemen van Kéo Power. Na het koppelen van de eerste zender kun je onmiddellijk de tweede koppelen door deze in de lijst te selecteren. Controleer de apparaat-ID op de achterzijde van de zender om te zorgen dat beide zenders zijn gekoppeld.

De Keó Power kan op twee manieren aan je V800 worden gekoppeld.

1. Druk in de tijdweergave op START om naar de pre-trainingsmodus te gaan.
  2. Draai de cranks rond om de zenders te activeren.
  3. De apparaat-ID Polar PWR xxxxxxxx koppelen verschijnt. Kies Ja.
  4. Koppelen voltooid verschijnt als dit gelukt is.

of

1. Ga naar Algemene instellingen > Koppelen en synchr. > Ander apparaat koppelen en druk op START.
  2. Draai de cranks rond om de zenders te activeren. De V800 start het zoeken naar Kéo Power.
  3. Als deze gevonden is, verschijnt Polar PWR xxxxxxxx.
  4. Druk op START, Bezig met koppelen verschijnt.
  5. Koppelen voltooid verschijnt als dit gelukt is.

Vermogensinstellingen op V800

Pas de vermogensinstellingen aan, zodat ze het beste aan jouw trainingsbehoeften tegemoetkomen. Bewerk de vermogensinstellingen in Instellingen > Sportprofielen, kies het profiel dat je wilt bewerken en kiesInstellingen fietsvermogen.

In Instellingen fietsvermogen vind je:

• Vermogensweergave: kies Watt (W), Watt/kg (W/kg) of % van FTP.
  • Voortschr. gem. vermogen: Stel in hoe vaak gegevenspunten van je vermogen worden geregistreerd. Kies 1, 3, 5,10, 15, 30 of 60 seconden.
  • FTP-waarde instellen: Stel je FTP-waarde in. Het bereik van de instelling is 60 tot 600 watt.
  • Controleer vermogenszonelimieten: controleer je vermogenszonelimieten:

Kéo Power kalibreren

Kalibreer de Kéo voordat je je sessie start. Hij kalibreert zichzelf telkens als de zenders geactiveerd worden en je V800 gevonden is. De kalibratie vergt enkele seconden.

De trainingstemperatuur is van invloed op de nauwkeurigheid van de kalibratie; zorg daarom dat de temperatuur van je fiets stabiel is voordat je de offsetkalibratie start.

Kéo power kalibreren

1. Activeer de zenders door met de cranks te draaien en kies de pre-trainingsmodus op je V800 om de kalibratie te starten.
  2. Houd de fiets rechtop en de cranks op hun plaats tot de kalibratie voltooid is.

Om te zorgen dat de kalibratie correct wordt uitgevoerd:

• plaats tijdens de kalibratie geen gewicht op de pedalen.
  • onderbreek de kalibratie niet.

Als de kalibratie voltooid is, gaat een groen LED lichtje op de zenders knipperen en kun je je sessie starten.