Je bent hier:Training > Trainingssessie verwijderen

Trainingssessie verwijderen

Ga naar Logboek op je V800 en kies een datum om een trainingssessie te verwijderen. Blader naar Sessie verwijderen en kies de sessie die je wilt verwijderen.

Je kunt alleen sessies uit het Logboek van je V800 verwijderen die niet gesynchroniseerd zijn naar de Flow app of de webservice Flow. Als je een bestand wilt verwijderen dat al gesynchroniseerd is, kan het in de webservice Flow worden verwijderd.