Je bent hier:Aan de slag > Inleiding

Inleiding

Gefeliciteerd met je nieuwe V800! Ontworpen voor veeleisende atleten en sporters helpt de V800 met GPS, Smart Coaching en 24/7 activiteitsmeting je jouw topniveau te bereiken. Krijg direct na je training een overzicht van je trainingssessie met de Flow app en plan en analyseer je training gedetailleerd met de Flow webservice.

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op weg met je nieuwe trainingspartner. Ga naar www.polar.com/en/support/v800 om de video-instructies en de laatste versie van deze gebruiksaanwijzing te bekijken.

V800

Volg je trainingsgegevens als hartslag, snelheid, afstand en route en zelfs de geringste activiteiten in je dagelijkse leven.

H7 hartslagsensor*

Zie je huidige nauwkeurige hartslag tijdens de training op je V800, ook tijdens het zwemmen. Je hartslag is de informatie die gebruikt wordt om te analyseren hoe je sessie verliep.

USB-kabel

Gebruik de speciale USB-kabel om de batterij te laden en de gegevens tussen je V800 en de Polar Flow webservice te synchroniseren met de FlowSync software.

Polar Flow App

Bekijk je trainingsgegevens in één oogopslag na elke sessie. De Flow app synchroniseert je trainingsgegevens draadloos met de Polar Flow webservice. Je kunt deze downloaden vanaf de App Store of Google Play.

Polar FlowSync software

Met de Flowsync software kun je gegevens via de USB-kabel synchroniseren tussen je V800 en de Flow webservice op je computer. Ga naar www.flow.polar.com/start om de Polar FlowSync software te downloaden en te installeren.

Polar Flow Webservice

Plan en analyseer elk detail van je training, pas je apparaat aan en lees meer over je prestaties op polar.com/flow.

*Alleen inbegrepen in de V800 met hartslagsensorsets. Als je een set zonder hartslagsensor gekocht hebt, geen probleem; je kunt er later altijd een aanschaffen.