Je bent hier: Functies > Smart notifications

Smart notifications

Met de functie Slimme meldingen worden meldingen van je smartphone naar je Polar apparaat gestuurd. Je Polar apparaat waarschuwt je als je een inkomend gesprek krijgt of een bericht ontvangt (bijvoorbeeld een sms of een WhatsApp-bericht). Je krijgt ook meldingen over de agendagebeurtenissen die je in de agenda van je smartphone hebt staan. Voor gebruik van de functie Slimme meldingen heb je de Polar Flow mobiele app voor iOS of Android nodig, en moet je Polar apparaat met de app zijn gekoppeld.

Uitgebreide instructies over het gebruik van Slimme meldingen vind je in je het document met ondersteunende informatie: Smart Notifications (Android) of Smart Notifications (iOS).