Je bent hier: Aan de slag > Inleiding

Gebruiksaanwijzing Polar M430

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op weg met je nieuwe M430. Op support.polar.com/en/M430 vind je video-instructies en veelgestelde vragen over je M430.

Inleiding

Gefeliciteerd met je nieuwe Polar M430!

De Polar M430 is a GPS-sporthorloge met een polshartslagmeter, Polars geavanceerde trainingsfuncties en 24/7 activiteitsmeting. De M430 geeft je persoonlijke begeleiding bij en feedback over je training en dagelijkse activiteit om je te helpen je doelen te bereiken. Je kunt je hardlooptempo, afstand, hoogte en route volgen met de compact geïntegreerde GPS. Als er geen GPS-signaal beschikbaar is, registreert je M430 de snelheid en afstand op basis van je polsbewegingen.

Je hoeft geen afzonderlijke hartslagsensor te dragen; geniet van je hardlooptraining met de ingebouwde hartslagmeting die altijd klaar is als jij dat bent.

Met 24/7 activiteitsmeting kun je de activiteiten in je dagelijkse leven registreren. Ontdek welke invloed deze op je gezondheid hebben en ontvang tips om je dagelijks activiteitsdoel te bereiken. En blijf in verbinding met smart notifications; ontvang waarschuwingen op je M430 voor inkomende oproepen, berichten en app-activiteit op je telefoon.

Je M430 optimaal gebruiken

Maak verbinding met het Polar ecosysteem en maak optimaal gebruik van je M430.

Je kunt de Polar Flow app downloaden van de App Store® of van Google PlayTM. Synchroniseer je M430 na de training met de Flow app en krijg een direct overzicht en feedback van je trainingsresultaten en je prestaties. In de Flow app kun je ook volgen hoe je hebt geslapen en hoe actief je overdag bent geweest.

Synchroniseer je trainingsgegevens met de FlowSync software op je computer of via de Flow app naar de Polar Flow webservice. In de webservice kun je je training plannen, je prestaties volgen, begeleiding krijgen en een gedetailleerde analyse van je trainingsresultaten, je activiteit en je slaap bekijken. Informeer al je vrienden over je prestaties, zoek medesporters en krijg motivatie van je sociale trainingscommunities. Dit vind je allemaal op polar.com.flow.