Je bent hier: Instellingen > Algemene instellingen

Algemene instellingen

Ga naar Instellingen > Algemene instellingen om je algemene instellingen te bekijken en te bewerken.

In Algemene instellingen vind je:

• Continuehartslag-registratie
  • Koppelen en synchroniseren
  • Vliegmodus
  • Knopvergrendeling
  • Smart notifications
  • Inactiviteitswaarschuwing
  • Eenheden
  • Taal
  • Kleurweergave training
  • Info over je product

Continuehartslag-registratie

Schakel de functie Continue hartslag in of uit. Zie Continue hartslag voor meer informatie.

Koppelenen synchr.

• Mobiel apparaat kopp. en synchr. / Ander apparaat koppelen: sensoren of mobiele apparaten koppelen met je M430. Gegevens synchroniseren met de Flow app.
  • Gekoppelde apparaten: alle apparaten bekijken die je met je M430 hebt gekoppeld. Dit kunnen hartslagsensoren, hardloopsensoren en mobiele apparaten zijn.

Vliegmodus

Kies Aan of Uit

De vliegmodus breekt alle draadloze communicatie vanaf het apparaat af. Je kunt het blijven gebruiken voor het verzamelen van activiteiten, maar je kunt het niet meer gebruiken bij trainingssessies met een hartslagsensor en je kunt je gegevens niet meer synchroniseren met de mobiele app Polar Flow, omdat Bluetooth® Smart uitgeschakeld is.

Knopvergrendeling

Kies Handmatige vergrendeling of Automatische vergrendeling. In Handmatige vergrendeling kun je de knoppen handmatig vergrendelen vanuit het Snelmenu. In Automatische vergrendeling wordt de vergrendeling automatisch ingeschakeld na 60 seconden.

Smart notifications

Meldingen zijn standaard uitgeschakeld. Schakel ze in via Menu > Instellingen > Algemene instellingen > Smart notifications.

Onder Smart notifications vind je de volgende opties:

• Meldingen: Kies Aan, Aan (geen voorbeeld) of Uit.

Aan: de inhoud van de melding wordt weergegeven op het display van je M430. Aan (geen voorbeeld): de inhoud van de melding wordt niet weergegeven op het display van je M430. Uit (standaard): je ontvangt geen meldingen op je M430.

In de Polar Flow app kun je aangeven van welke apps je meldingen wilt ontvangen.

• Trillingsfeedback: Stel de trillingsfeedback in op Aan of Uit.
  • Melding Niet storen: Als je alle meldingen en oproepwaarschuwingen een bepaalde tijd wilt uitschakelen, schakel je Niet storen in. Stel vervolgens in gedurende welke periode je Niet storen wilt inschakelen. Als Niet storen is ingeschakeld, ontvang je geen meldingen of oproepwaarschuwingen gedurende de ingestelde periode.

Standaard is Niet storen ingeschakeld tussen 22:00 en 07:00 uur.

Inactiviteitswaarschuwing

Schakel de inactiviteitswaarschuwing Aan of Uit.

Eenheden

Kies metrische (kg, cm) of Engelse (lb, ft) eenheden. Stel de eenheden in voor het meten van gewicht, lengte, afstand en snelheid.

Taal

Tijdens de configuratie kun je kiezen welke taal je wilt gebruiken op je M430. Je M430 ondersteunt de volgende talen: Bahasa Indonesia, Čeština, Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português, 简体中文, Русский, Suomi, Svenska en Türkçe.

Je kunt de taal op je M430 wijzigen in de Polar Flow webservice en in de Polar Flow app.

De taalinstelling wijzigen in de Polar Flow webservice:

1. Klik in de Flow webservice op je naam of profielfoto rechtsboven in de hoek.
  2. Kies Producten.
  3. Klik op Instellingen naast Polar M430.
  4. Zoek de Taal van het apparaat die je wilt gebruiken op je M430.
  5. Klik op Opslaan.
  6. Vergeet niet de gewijzigde taalinstelling naar je M430 te synchroniseren.

De taalinstelling wijzigen in de Polar Flow app:

1. Open de Flow app op je mobiele apparaat en meld je aan met de Polar account die je hebt gemaakt tijdens de configuratie van je M430.
  2. Ga naar Apparaten.
  3. Tik op Taal van het apparaat onder de Polar M430 om de lijst met ondersteunde talen te openen.
  4. Tik op de gewenste taal en tik daarna op Klaar.
  5. Synchroniseer de gewijzigde instellingen naar je M430 door de knop TERUG van je M430 ingedrukt te houden.

Kleur trainingsweergave

Kies Donker of Licht. Stel de weergavekleur van je trainingsweergave in. Als Licht is gekozen, heeft de trainingsweergave een heldere achtergrond met donkere cijfers en letters. Als Donker is gekozen, heeft de trainingsweergave een donkere achtergrond met heldere cijfers en letters.

Info over je product

Bekijk de apparaat-ID van je M430, alsmede de firmwareversie, het hardwaremodel, de vervaldatum van A-GPS en de M430-specifieke regelgeving.

Start apparaat opnieuw: Als je problemen ondervindt met je M430, probeer hem dan opnieuw op te starten. Als je de M430 opnieuw opstart, gaan je instellingen en persoonlijke gegevens niet verloren. Druk op de knop START en kies daarna Ja om te bevestigen dat je de M430 opnieuw wilt opstarten.