Je bent hier: Aan de slag > Menustructuur

Menustructuur

Ga naar het menu en blader erdoor met OMHOOG of OMLAAG. Bevestig keuzes met de knop START en ga terug met de knop TERUG.

Mijn dag

Je dagelijkse activiteitsdoel wordt weergegeven als een cirkel die wordt opgevuld naarmate je actief bent. In het menu Mijn dag vind je de volgende gegevens:

• Je slaapduur en echte slaap. Als je de M430 's nachts draagt, registreert hij je slaap. Hij detecteert wanneer je in slaap valt en wanneer je wakker wordt, en verzamelt gegevens voor diepere analyse in de Polar Flow app en webservice. Zie Slaapregistratie voor meer informatie.
  • Gedetailleerde informatie over je geaccumuleerde activiteit van de dag en begeleiding voor het bereiken van je dagelijkse activiteitsdoel. Zie 24/7 activiteitsmeting voor meer informatie.
  • De trainingssessies die je gedurende de dag hebt voltooid. Je kunt het sessieoverzicht openen door op START te drukken.
  • Eventuele geplande trainingssessies die je voor die dag hebt gemaakt in de Polar Flow webservice of in de Polar Flow app. Je kunt een geplande trainingssessie starten en afgeronde sessies openen om ze in meer detail te bekijken door op START te drukken.
  • Als je gedurende de dag een Fitness Test doet, wordt het resultaat weergegeven in Mijn dag.
  • Eventuele evenementen van die dag. Je kunt evenementen maken en deelnemen aan evenementen in de Polar Flow community op flow.polar.com.

Logboek

In het Logboek zie je de huidige week, de afgelopen vier weken en de komende vier werken. Kies een dag om je activiteit en trainingssessies van die dag, het trainingsoverzicht van elke sessie en de door jou uitgevoerde tests te bekijken. Je kunt ook je geplande trainingssessies bekijken.

Instellingen

In Instellingen kun je het volgende bewerken:

• Sportprofielen
  • Fysieke instellingen
  • Algemene instellingen
  • Horloge-instellingen

Zie Instellingen voor meer bijzonderheden.

Fitness Test

Meet je conditieniveau aan de hand van je polshartslag terwijl je ligt en je ontspant.

Zie Fitness Test met ingebouwde hartslagmeter voor meer informatie.

Timers

In Timers vind je:

• Stopwatch: Je kunt je M430 als stopwatch gebruiken. Start de stopwatch door op START te drukken. Druk opnieuw op START om een ronde toe te voegen. Druk op TERUG om de stopwatch te pauzeren. Houd LICHT ingedrukt om de stopwatch te resetten.
  • Intervaltimer: Stel op tijd en/of afstand gebaseerde intervaltimers in om belastings- en herstelfasen tijdens je intervaltrainingssessies nauwkeurig te timen. Zie Trainingssessie starten voor meer informatie.
  • Schatting eindtijd: Bereik je streeftijd voor een ingestelde afstand. Stel de afstand in voor je sessie en de M430 schat je eindtijd van de sessie naargelang je snelheid. Zie Trainingssessie starten voor meer informatie.

Favorieten

In Favorieten vind je trainingsdoelen die je als favorieten hebt opgeslagen in de webservice Flow.

Zie Favorieten voor meer informatie.

Mijn hartslag

In Mijn hartslag kun je snel je huidige hartslag controleren zonder een trainingssessie te starten. Doe de polsband strakker, druk op START en na een moment zie je je huidige hartslag. Druk op de knop TERUG om terug te gaan.