Nalazite se ovdje: Početak korištenja > Uvod

Korisnički vodič za Polar M200

Ovaj korisnički priručnik pomoći će da počnete koristiti vaš novi M200. Video vodiče i česta pitanja za M200 pronaći ćete na support.polar.com/en/M200.

Uvod

Čestitamo vam na novom uređaju Polar M200!

Sat za trčanje Polar M200 ima ugrađenu GPS funkciju, uređaj za praćenje brzine otkucaja srca koje mjeri na ručnom zglobu i jedinstvene značajke pametnog vježbanja. Pomoću kompaktno upakiranog GPS-a moći ćete pratiti tempo trčanja, prijeđenu udaljenost, nadmorsku visinu i rutu. Nećete morati nositi zaseban senzor brzine otkucaja srca; jednostavno uživajte u vježbanju s mjerenjem brzine otkucaja srca na ručnom zglobu, koje je spremno uvijek kada ste i vi.

Pratite aktivnosti iz svog svakodnevnog života. Saznajte kako one utječu na vaše zdravlje i iskoristite savjete za ostvarivanje cilja za dnevne aktivnosti. I budite u toku uz pametne obavijesti; na uređaju M200 primat ćete upozorenja za dolazne pozive, poruke i aktivnosti aplikacija na telefonu. Osim toga, možete promijeniti narukvicu i ukrasiti bilo koji stil odijevanja. Dodatne narukvice kupuju se zasebno.

Iskoristite sve prednosti uređaja M200

Povežite se s Polar ekosustavom i izvucite najviše iz uređaja M200.

Aplikaciju Polar Flow nabavite na usluzi App Store® ili Google PlayTM. Sinkronizirajte M200 s aplikacijom Flow nakon vježbanja i dobit ćete pristup brzom pregledu i povratnim informacijama o vašem vježbanju i rezultatima. U aplikaciji Flow također možete provjeriti kako ste spavali i koliko ste bili aktivni tijekom dana.

Sinkronizirajte podatke o vježbanju s internetskom uslugom Polar Flow pomoću softvera FlowSync na računalu ili putem aplikacije Flow. Na internetskoj usluzi možete planirati vježbanje, pratiti svoja dostignuća, dobivati smjernice i pregledati detaljnu analizu rezultata vježbanja, aktivnosti i spavanja. Neka svi vaši prijatelji budu upoznati s vašim dostignućima, pronađite druge vježbače i pronađite motivaciju u društvenim zajednicama za vježbanje. Sve to pronaći ćete na flow.polar.com.