Du er her: Vær aktiv > Synkronisering

Synkronisering

Hold dine aktivitets- og træningsdata opdateret mellem din Polar Loop 2, Polar Flow-webservicen og Polar Flow-mobilappen, hvor end du befinder dig. Du kan synkronisere dine data trådløst til mobil-appen og gennem mobil-appen eller USB-kablet til Polar Flow-webservice.

For at holde dine data sikre skal du synkronisere din Polar Loop 2, inden hukommelsen er fuld, hvilket din Polar Loop 2 vil informere dig om med meddelelsen MEM. FULL. Se flere oplysninger under Displaymeddelelser.

Synkronisér med Flow App

Dataene synkroniseres fra din Polar Loop 2 til Polar Flow-app gennem Bluetooth og fra Polar Flow-app til Polar Flow-webservicen gennem en internetforbindelse. Din Polar Loop 2 synkroniserer automatisk dataene til Polar Flow app til iOS, når du når dit daglige aktivitetsmål, når du modtager en advarsel om inaktivitet, og efter du har standset træningen med en pulsmåler. Du kan også synkronisere dine data når som helst ved at trykke på berøringsknappen på din Polar Loop 2. Når der trykkes på knappen, starter synkroniseringen, hvis der ikke har været en inden for de seneste 15 minutter. Synkroniseringen til Polar Flow-app virker, hvis Flow-appen kører på din mobile enhed, i det mindste i baggrunden, din telefon befinder sig inden for en rækkevidde af 10 meter fra din Polar Loop 2, og Bluetooth er slået til på din mobile enhed.

For at synkronisere data fra Polar Loop 2 til Polar Flow-app til Android skal du starte appen og trykke på berøringsknappen på din Polar Loop 2. Der er mere detaljerede anvisninger under support.polar.com.

Gå ind på support.polar.com/da/support/Flow_app for support og flere oplysninger om brug af appen Polar Flow.

Synkronisér med Flow-webservicen gennem FlowSync

Du skal bruge FlowSync software for at synkronisere data med Polar Flow-webservicen. Du har allerede installeret softwaren, når du opsætter din Polar Loop 2.

1. Slut din Polar Loop 2 til din computer med USB-kablet. Sørg for, at FlowSync software kører på din computer.
  2. FlowSync-vinduet åbnes på din computer, og synkroniseringen starter.
  3. Afsluttet vises, når du er færdig.

Hver gang du sætter din Polar Loop 2 til din computer, overfører Polar FlowSync software dine data til Polar Flow-webservicen og synkroniserer evt. indstillinger, du muligvis har ændret. Hvis synkroniseringen ikke starter automatisk, skal du starte FlowSync fra skrivebordsikonet (Windows) eller fra applikationsmappen (Mac OS X).

Hver gang en firmwareopdatering er tilgængelig, giver FlowSync dig besked og anmoder dig om at installere den.

Hvis du ændrer indstillinger i Flow-webservicen, mens din Polar Loop 2 er sluttet til din computer, skal du trykke på synkroniser-knappen på FlowSync for at overføre indstillingerne til din Polar Loop 2.

Gå ind på support.polar.com/da/support/flow for support og flere oplysninger om brug af Flow-webservicen.

Gå ind på support.polar.com/da/support/FlowSync for support og flere oplysninger om brug af FlowSync software.