Du er her: Kom i gang > Opsæt din Polar Loop 2

Opsæt din Polar Loop 2

Når du vil opsætte din Polar Loop 2, skal du bruge en computer med internetforbindelse, eftersom opsætningen foretages i webservicen Polar Flow. Se kravene til PC og Mac herunder.

PC

Software: Windows 7, Windows 8 og nyere

Hardware: USB-port

Mac

Software: Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 og nyere

Hardware: USB-port

Download og installér Polar FlowSync

Du skal downloade og installere softwaren Polar FlowSync for at opsætte din Polar Loop 2 og holde dine aktivitetsdata synkroniseret og din Polar Loop 2 opdateret.

1. Gå ind på flow.polar.com/start og download Polar FlowSync.
  2. Kør installationspakken og følg anvisningerne på skærmen.

Hvis du får en popup-besked, som foreslår dig at genstarte din computer, kan du annullere det og fortsætte.

Når installationen er udført, bliver FlowSync åbnet automatisk og beder dig om at tilslutte dit Polar-produkt.

Der er mere detaljerede anvisninger til installation af FlowSync under polar.com/support/FlowSync.

Tilslut din Polar Loop 2

Din nye Polar Loop 2 er i lagringstilstand, og den vågner, når du slutter den til en computer for at opsætte den.

Slut din Polar Loop 2 til din computers USB-port med det kabel, der fulgte med i salgspakken. Den magnetiske ende af kablet klikker fast, når den er sluttet korrekt til dit armbånd. Lad din computer installere evt. foreslåede USB-drivere.

Undgå at bruge USB-hubs. De giver muligvis ikke nok strøm til at oplade aktivitetsmåleren.

Deltag i Polar Flow

1. Polar Flow-webservicen åbnes automatisk i din internetbrowser.

Polar Loop 2-displayet begynder med at vise synkroniseringstegnet.

Frakobl og tilslut igen din Polar Loop 2, hvis Polar Flow-webservice ikke åbnes.

2. Opret en Polar-konto, eller log ind, hvis du allerede har en. Klik derefter på Næste.

Polar-kontoen giver dig adgang til alle de Polar-tjenester, hvor det er nødvendigt at logge ind, som f.eks. Polar Flow-webservice og polarpersonaltrainer.com.

3. Angiv indstillinger:

Udfyld dine fysiske indstillinger. Angiv dem nøjagtigt. Når indstillingerne er korrekte, får du personlig vejledning og en nøjagtig fortolkning af din daglige aktivitet og træningspas.

Vælg det tidsformat, du ønsker at få vist på Polar Loop 2-displayet. Vælg det håndled, du skal have armbåndet på - det fastslår displayets retning.

Vi anbefaler, at du tager armbåndet på din ikke-dominerende hånd for at få de mest nøjagtige resultater.

Og vælg til sidst dit aktivitetsniveau for at få dit passende daglige aktivitetsmål.

Du kan redigere dine indstillinger når som helst på webservicen og mobilappen Polar Flow.

4. Start synkronisering ved at klikke på Udført, og indstillingerne synkroniseres mellem Polar Loop 2 og Polar Flow-webservicen.

Vent, til synkroniseringen er afsluttet, inden du trækker din Polar Loop 2 ud. Når den er afsluttet, viser Polar Loop 2 et flueben og ændrer det til opladningssymbolet, mens den oplades. Dagbogen i webservicen Polar Flow åbnes på din computerskærm.

Hvis der er en tilgængelig firmwareopdatering til din Polar Loop 2, anbefaler vi, at du installerer den i denne fase. Få flere oplysninger under Firmwareopdatering.

Nu kan du begynde at tilpasse armbåndsstørrelsen eller lade din Polar Loop 2 helt op. Hvis batteriet ikke er helt opladet, når du trækker din Polar Loop 2 ud, skal du huske at lade det helt op senere.

Få flere oplysninger om webservicen i kapitlet Webservicen Polar Flow.