Du er her: Vær aktiv > Træning med din Polar Loop 2

Træning med din Polar Loop 2

Polar Loop 2 sporer al din aktivitet. For at få endnu mere ud af dine daglige sportsgrene fås Polar Bluetooth Smart® pulsmåleren som ekstraudstyr, og den passer perfekt til Polar Loop 2.

Med pulsmåleren får du flere oplysninger om din træning. Du kan se din puls nøjagtigt og øjeblikkeligt i din Polar Loop 2. Ud over pulsen kan du se hovedvirkningerne af din træning, og du kan fokusere på det, du ønsker at opnå - at forbrænde fedt eller forbedre konditionen. Denne funktion hedder Energy Pointer. Få flere oplysninger under Energy Pointer.

Ved at bruge en pulsmåler kan du måle dine cykeltræningspas meget mere nøjagtigt. Når du har en pulsmåler på, vises det i Polar Flow-webservicen som et træningspas, når du har synkroniseret dine data.

Vi anbefaler at bruge Polar H7 Bluetooth Smart®-pulsmåler. Vi kan ikke garantere fuld kompatibilitet med andre producenters pulsmålere.

Sådan tager du en pulsmåler på

1. Fugt stroppens elektrodeområde.
  2. Fastgør stroppen omkring brystet, lige under brystmusklerne, og fastgør hægten til den anden ende af stroppen. Juster stroppens længde, så den sidder tæt, men behageligt.
  3. Fastgør sendermodulet til stroppen.
  4. Kontroller, at det fugtige elektrodeområde har god kontakt med huden, og at Polar-logoet på sendermodulet sidder midt på brystkassen og vender opad.

Fjern sendermodulet fra stroppen, og skyl stroppen under rindende vand efter hvert træningspas. Sved og fugt kan holde pulsmåleren aktiveret, så husk at tørre den af. Der er mere detaljerede plejeanvisninger under Pleje af din Polar Loop 2.

Parring af en pulsmåler

Inden du går i gang med at træne med pulsmåleren, skal den parres med din Polar Loop 2.

1. Tag din kompatible pulsmåler på. Sørg for, at bæltets elektrodeområder er fugtet. Se om nødvendigt yderligere anvisninger i brugervejledningen til pulsmåleren.
  2. Før Polar Loop 2 hen lige ved siden af sensoren.
  3. Tryk på berøringsknappen på Polar Loop 2, og vent til LED-lampen slukkes. Vent derefter nogle sekunder, indtil teksten PAIRED rulles hen over displayet.

Nu er din aktuelle puls og EnergyPointer føjet til display-rotationen.

Hvis der ikke vises PAIRED på displayet, skal du gentage trin 2-3 og sørge for, at der ikke befinder sig noget af dit tøj mellem Polar Loop 2 og pulsmåleren.

Hvis du har problemer med parring, kan du gå ind under support.polar.com/da/support/polar_loop_2_product_support for at få yderligere anvisninger.

Start træningen

Bemærk, at Polar Loop 2 ikke kan måle puls i vand. Dette skyldes, at Bluetooth Smart®-transmissionen ikke virker i vand.

For at starte et pulstræningspas skal du tage din pulsmåler og Polar Loop 2 på. Tryk på berøringsknappen, og vent til LED-lampen slukkes. Vent derefter nogle sekunder, indtil din puls vises på displayet.

Du kan ikke starte et pulstræningspas, når Polar Loop 2 synkroniserer data med mobil-appen Polar Flow. Vent, til synkroniseringssymbolet forsvinder, inden du starter et træningspas.

Mens du træner med en pulsmåler, kan du ikke synkronisere Polar Loop 2 med mobil-appen Polar Flow. Du kan synkronisere dine data, efter du har standset træningspasset.

Pulsvejledning under træning

Tryk på berøringsknappen for at få vist data under træning. Din aktuelle puls vises som slag i minuttet (bpm).

Vent i to sekunder, og displayet viser den aktuelle hovedvirkning af din træning - fedtforbrænding eller konditionsforbedring. Få flere oplysninger under Energy Pointer.

FEDTFORBRÆNDING

I fedtforbrændingszonen er træningsintensiteten lavere, og energikilden er hovedsageligt fedt. Derfor forbrændes fedt effektivt, og din forbrænding, hovedsageligt fedtiltning, øges.

KONDITION

I konditionszonen er træningsintensiteten højere, og du forbedrer din kardiovaskulære kondition, dvs. styrker dit hjerte og forbedrer blodstrømningen til muskler og lunger. Hovedenergikilden er kulhydrater.

Stop træningen

Stop målingen ved at løsne bæltet fra brystet og tage forbindelsesmodulet af bæltet.

Husk at koble forbindelsesmodulet fra bæltet for at afbryde forbindelsen mellem pulsmåleren og Polar Loop 2. Hvis forbindelsesmodulet bliver siddende, forbruges batteriet i din Polar Loop 2.

Når du har fjernet pulsmåleren, skal du vente to minutter, inden du forsøger at bruge den med andre enheder eller software.

Efter træning synkroniseres dine data automatisk til Polar Flow-mobilapp, hvis du har taget appen i brug, og den kører på din mobile enhed.