Du er her: Indstillinger > Flytilstand

Flytilstand

Flytilstand afbryder al trådløs kommunikation fra din Polar Loop 2. Du kan stadigvæk bruge den til at indsamle aktivitet, men du kan hverken bruge den i træningspas med en pulsmåler eller synkronisere dine data til mobilappen Polar Flow.

Stil flytilstand på ON

1. På din Polar Loop 2 skal du gå gennem displayets visninger ved brug af berøringsknappen. Når der vises TIME på displayet, skal du trykke og holde knappen nede i 8 sekunder. Først skifter displayet til ACTV, men vent bare, til der vises en stiplet linje.
  2. Linjen begynder at blive reduceret, til den kun er en prik.
  3. Slip knappen, når du ser flyikonet. FLIGHT MODE ACTIVATED vises.

Stil flytilstand på OFF

1. På din Polar Loop 2 skal du berøre knappen med fingeren og holde den nede i 2-3 sekunder.
  2. Slip knappen, når du ser flyikonet. FLIGHT MODE DEACTIVATED vises.