Du er her: Indstillinger > Opdatering af firmware

Opdatering af firmware

Du kan opdatere firmwaren til din Polar Loop 2 for at holde den opdateret. Når som helst en ny firmwareversion er tilgængelig, giver FlowSync dig besked, når du slutter din Polar Loop 2 til din computer. Firmwareopdateringerne downloades gennem FlowSync. Polar Flow-mobilappen giver dig besked, når ny firmware er tilgængelig, men opdateringen kan ikke udføres gennem mobilappen.

Der udføres firmwareopdateringer for at forbedre funktionerne i din Polar Loop 2. De kan indeholde forbedringer af eksisterende funktioner, helt nye funktioner eller fejludbedringer.

For at opdatere firmwaren skal du have:

• En konto på Flow-webservicen (Polar-konto)
  • Installeret FlowSync-software
  • Registreret din Polar Loop 2 på Flow-webservicen

Sådan opdateres firmwaren:

1. Slut din Polar Loop 2 til din computer med USB-kablet.
  2. FlowSync begynder at synkronisere dine data.
  3. Efter synkroniseringen bedes du opdatere firmwaren.
  4. Vælg Ja. Ny firmware installeres (dette kan tage noget tid), og Polar Loop 2 genstarter.

Du mister ingen data pga. firmwareopdateringen: Inden opdateringen begynder, synkroniseres dataene fra din Polar Loop 2 med Flow-webservicen.