Polar Vantage V3 brukerhåndbok

Denne brukerhåndboken hjelper deg med å komme i gang med den nye klokken din. Du kan se videoveiledninger og vanlige spørsmål på support.polar.com/en/vantage-v3.

Innledning

Gratulerer med din nye Polar Vantage V3!

Polar Vantage V3 er en premium multisportsklokke for atleter som er opptatt av ytelse. Den har en unik kombinasjon avanserte biofølsomme instrumenter, AMOLED-display, dual-band GPS og den mest omfattende samlingen av trenings- og restitusjonsverktøy på markedet. Den har en lyssterk AMOLED-berøringsskjerm med høy oppløsning som også fungerer som lommelykt når du trenger en rask og enkel lyskilde ute i mørket. Med avanserte navigasjonsverktøy og detaljerte offline-kart kan du utforske verden med selvtillit. Den ultralange batteritiden kommer ikke til å skuffe deg. Du får opptil 8 hele dager i klokkemodus, opptil 61 timer trening med GPS og pulsmåling og helt opptil 140 timer trening med strømsparingsalternativer.

Den nye Polar Elixir biomålingsteknologien utruster Polar Vantage V3 med muligheten til å måle hudtemperatur, oksygeninnhold i blodet og hjertets elektriske signaler med EKG-test på håndleddet, og den nøyaktigste optiske pulsmålingen i en Polar-klokke noensinne.

Verktøy for treningsbelastning og restitusjon lar deg optimalisere treningen og unngå overtrening. Den unike restitusjonsløsningen Recovery Pro bidrar til å forhindre overtrening og skade. Den måler hvor restituert kroppen din er, og gir deg tilbakemelding på restitusjon og veiledning. Med EKG-test på håndleddet kan du utføre ortostatisk test, en viktig del av Recovery Pro-funksjonen, uten en sammenkoblet Polar-pulssensor.

Nå din ideelle treningsmengde for å yte ditt beste ved hjelp av Training Load Pro. Hold energinivået oppe gjennom hele treningsøkten ved hjelp av den nye FuelWise energipåfyllingsassistenten. FuelWise gir påminnelser om påfyll av energi og gjør det lettere å vedlikeholde tilstrekkelig energinivå under langøkter. Se hvordan kroppen din benytter seg av forskjellige energikilder under en treningsøkt.

Registrer fremgang over tid med Polar-tester. Med Ytelsestest for løping får du vite hvordan løpeytelsen din er nå, og den gjør det mulig å tilpasse puls-, hastighets- og effektsoner slik at du alltid får best utbytte av løpeturene. Du kan også finne makspuls med denne testen. Ytelsestest for sykling gjør at du kan tilpasse effektsoner og oppdage din personlige funksjonelle terskeleffekt. Med Restitusjonstest for ben finner du ut om benene dine er klare for trening med høy intensitet i løpet av noen få minutter uten behov for spesialutstyr – alt du trenger, er klokken.

Med Vantage V3 får du en detaljert analyse av kroppens restitusjon over natten, og en prognose for energinivået for dagen som ligger foran deg. Søvnregistreringen Sleep Plus Stages™ overvåker søvnstadiene dine (REM, lett og dyp søvn), og gir deg tilbakemelding om søvnen din, samt en numerisk søvnvurdering. Nightly Recharge er en nattlig restitusjonsmåling som viser hvor godt du henter deg inn etter dagens krav. Med Sleepwise-funksjonen kan du forstå hvordan søvnen bidrar til dagens våkenhetsnivå og dagsform.

Andre viktige funksjoner omfatter:

  • Få mer omfattende innsikt i intensiteten av løpeøktene dine med Effekt ved løping.
  • Med Svømmeberegninger-funksjonen registreres puls, svømmestil, distanse, tempo, takt og hviletider automatisk. Distanse og takt måles også ved svømming i åpent vann.
  • Gjør løpe- og sykkelturene dine mer spennende med Strava Live-segmenter. Få varsler om segmenter i nærheten, se ytelsesdata i sanntid under et segment, og sjekk resultatene dine rett etter at du har fullført.
  • Med Hill Splitter får du vite hvordan du presterte i mot- og nedoverbakker underveis i treningsøkten. Hill Splitter bruker hastighet, distanse og høydedata til automatisk å gjenkjenne alle mot- og nedoverbakker.

  • Hvileveilederen analyser pulsen mens du driver styrketrening slik at du får personlig tilpasset veiledning for å optilmalisere hviletiden. Den gjør dette ved å varsle deg når du er klart til å begynne neste sett, slik at du ikke starter før du er tilstrekkelig restituert.

  • Treningsveilederen FitSpark sørger for at du trener variert med ferdiglagde treningsprogrammer tilpasset restitusjonsnivået, treningshistorikken og dagsformen din.
  • Taleveiledning-funksjonen lar deg få taleveiledning i sanntid via Polar Flow-appen med hodetelefoner eller høyttalere mens du trener.
  • Polar Vantage V3 leveres med essensielle smartklokkefunksjoner: musikkontroll, vær og telefonvarsler.
  • De utskiftbare reimene gjør det enkelt å tilpasse klokken alt etter situasjonen du befinner deg i og dagens humør og stil.
  • Polar Vantage V3 har støtte for over 150 forskjellige sporter. Via Polar Flow kan du legge til de sportsprofilene du bruker mest, på klokken.

Vi utvikler kontinuerlig produktene våre for å skape en bedre brukeropplevelse. For å holde klokken oppdatert og oppnå best mulig ytelse må du alltid sørge for å oppdatere programvaren når en ny versjon er tilgjengelig. Programvareoppdateringene forbedrer funksjonaliteten til klokken gjennom forbedringer.

Få fullt utbytte av Polar Vantage V3

Koble deg til Polars økosystem, slik at du får mest mulig ut av klokken.

Polar Flow-appen

Last ned Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkroniser klokken din med Flow-appen etter trening, og få en umiddelbar oversikt over og tilbakemelding på treningsresultatene og ytelsen din. I Flow-appen kan du også se hvor aktiv du har vært i løpet av dagen, hvordan kroppen din har restituert seg fra trening og stress i løpet av natten, og hvor godt du har sovet. Basert på den automatiske nattlige Nightly Recharge-målingen og andre parametere vi har målt hos deg, får du personlig tilpassede tips i Flow-appen om trening, og tips om søvn og regulering av energinivået ditt de dagene det virkelig butter imot.

Polar Flow-nettjenesten

Synkroniser treningsdataene dine med Polar Flow-nettjenesten ved hjelp av FlowSync-programvare på datamaskinen din eller via Flow-appen. I nettjenesten kan du planlegge treningen, følge med på prestasjonene dine, få veiledning og se en detaljert analyse av treningsresultater, aktivitet og søvn. Fortell vennene dine om fremgangen din, finn treningskompiser og få motivasjon fra ditt sosiale treningsfellesskap.

Du finner alt dette på flow.polar.com.