Hudtemperatur om natten

Hudtemperatur om natten-målingen registrerer automatisk hudtemperaturen din mens du sover. Deretter sammenlignes resultatet med snittet fra de siste 28 dagene, og differansen mellom de to vises. Ved å registrere endringer i hudtemperaturen kan du oppdatere endringer i kroppen.

I motsetning til kroppens kjernetemperatur, som vanligvis ligger stabilt på ca. 37 °C, kan hudtemperaturen variere mye. Årsaken er at kroppen regulerer kjernetemperaturen ved å endre blodtilførselen til huden. Miljømessige faktorer har også noe å si. Forskjeller på +–1 °C anses som vanlig hudtemperatur. Lavere temperaturer måles relativt ofte på grunn av miljømessige faktorer, som kaldere romtemperaturer eller, eller hvis du sovner med hånden utenfor dynen. Høyere temperaturer kan være et tegn på at du er i ferd med å bli syk. Høyere temperaturer kan også bety at du befinner deg i den siste delen av menstruasjonssyklusen (eggløsningen og lutealfasen).

Hudtemperatur-funksjonen skal ikke brukes som termometer, ettersom den ikke viser absolutte temperaturverdier, bare avstanden til gjennomsnittlig hudtemperatur. Hvis du ikke føler deg helt på topp, kan du dobbeltsjekke temperaturen med et termometer.

Temperaturmåling-funksjonen og -dataene skal ikke brukes til medisinske formål, diagnostisering eller behandling.