Polar Ignite 3 gebruiksaanwijzing

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op weg met je nieuwe horloge. Op support.polar.com/en/ignite-3 vind je videotutorials en veelgestelde vragen.

Inleiding

Gefeliciteerd met je nieuwe Polar Ignite 3!

Polar Ignite 3 is een modern-klassiek fitnesshorloge voor een energieker leven. Met dit horloge om je pols krijg je dag en nacht begeleiding die op jouw lichaam en levensstijl is afgestemd. Begin de dag goed dankzij de functies voor slaaptracking en inzicht in je alertheid overdag. Dit helpt je bij het perfectioneren van een bedtijdroutine. Kom in beweging met op maat gemaakte workoutsuggesties en realtime spraakbegeleiding. Bekijk in een oogopslag gegevens waar je wat aan hebt, op een fantastische helder AMOLED -touchscreen met hoge resolutie en widgets die je zelf kunt aanpassen.

Polar Ignite 3 biedt je een volledige analyse van het herstel van je lichaam 's nachts en een prognose voor je alertheid voor de komende dag. Sleep Plus Stages™ slaapregistratie registreert je slaapfasen (REM, lichte en diepe slaap) en geeft je feedback over je slaap en een numerieke slaapscore. Nightly Recharge™ is een meting van je herstel 's nachts die laat zien hoe goed je bent herstelt van de belasting van de voorafgaande dag. De nieuwe functie Sleepwise™ helpt je te begrijpen hoe slaap bijdraagt aan je alertheid overdag en je prestatiebereidheid.

Bereik de ideale hoeveelheid training om optimaal te presteren met Training Load Pro. De FitSpark™ trainingsbegeleiding zorgt ervoor dat je voorbereid bent als je de paden op wilt gaan met kant-en-klare dagelijkse workouts die passen bij je herstel, fitheid en trainingsgeschiedenis. Blijf energiek tijdens je trainingssessie met de nieuwe FuelWise™ slimme energieassistent. FuelWise™ herinnert je eraan om energie bij te tanken en helpt je je optimale energieniveau te behouden tijdens je lange trainingssessies. Bekijk hoe je lichaam verschillende energiebronnen gebruikt tijdens een trainingssessie. Volg je voortgang met geavanceerde hardloopfuncties, zoals Running Index en Running Program. Met de functie Spraakbegeleiding kun je in realtime tijdens de training op je hoofdtelefoon of via speakers gesproken aanwijzingen krijgen via de Polar Flow app.

Beoordeel je conditieniveau en volg je vooruitgang over een langere periode met de Polar tests. De Fitness Test is een snelle en comfortabele manier om je conditieniveau te controleren als je wilt beginnen met trainen. Met de Wandeltest kun je bijhouden hoe je aerobe conditie zich ontwikkelt. De test is eenvoudig uit te voeren, veilig en gemakkelijk te herhalen. Met de Prestatietest hardlopen weet je wat het huidige niveau van je hardloopprestatie is en kun je je hartslag- en snelheidszones personaliseren. Zo haal je altijd het meeste uit je hardloopsessies. Je kunt met de test ook je maximale hartslag achterhalen.

De functie Continue hartslagmeting meet je hartslag 24 uur per dag. In combinatie met de 24/7 activiteitsmeting krijg je een compleet overzicht van je dagelijkse activiteit. Het horloge helpt je ontspannen en stress te verminderen met de Serene™ geleide ademoefening.

Polar Ignite 3 meet je hartslag aan de pols met de Polar Precision Prime™ sensorfusietechnologie en registreert snelheid, tempo, afstand en route met ingebouwde GPS. Het beschikt over GPS-technologie met dubbele frequentie voor pinpoint nauwkeurigheid en minder gevoeligheid voor interferentie door je omgeving.

Met de verwisselbare polsbanden kun je het horloge aanpassen aan elke situatie en stijl. Polar Ignite 3 bevat essentiële slimme horlogefuncties: muziekbediening, weer en smartphonemeldingen. In de hartslagsensormodus kun je je horloge gemakkelijk als hartslagsensor gebruiken en je hartslag delen met andere Bluetooth-apparaten zoals trainingsapps, fitnessapparaten of fietscomputers. Je kunt je horloge ook tijdens Polar Club lessen gebruiken om je hartslag te verzenden naar het Polar Club systeem.

We zijn voortdurend bezig onze producten verder te ontwikkelen voor een nog betere gebruikerservaring. Werk de firmware van je horloge bij zodra er een nieuwe versie beschikbaar is om je horloge up-to-date te houden en optimaal te laten werken. De firmware-updates verbeteren de functionaliteit van je horloge.

Je Polar Ignite 3 optimaal gebruiken

Maak verbinding met het Polar ecosysteem en maak optimaal gebruik van je horloge.

Polar Flow app

Je kunt de Polar Flow app downloaden van de App Store® of van Google PlayTM. Synchroniseer je horloge na de training met de Polar Flow app en je krijgt direct een overzicht van en feedback over je trainingsresultaten en je prestaties. In de Polar Flow app kun je ook zien hoe actief je overdag bent geweest, hoe je lichaam gedurende de nacht is hersteld van je training en van stress, en hoe goed je hebt geslapen. Op basis van de Nightly Recharge automatische nachtmeting en andere parameters krijg je gepersonaliseerde tips in de Polar Flow app over beweging, slaap en het herstellen van je energieniveaus op zwaardere dagen.

Polar Flow webservice

Synchroniseer je trainingsgegevens met de FlowSync software op je computer of via de Polar Flow app naar de Polar Flow webservice. In de webservice kun je je training plannen, je prestaties volgen, begeleiding krijgen en een gedetailleerde analyse van je trainingsresultaten, je activiteit en je slaap bekijken. Informeer al je vrienden over je prestaties, zoek medesporters en krijg motivatie van je sociale trainingscommunity's.

Dit vind je allemaal op flow.polar.com.