Weer

In de Weer-weergave op je horloge zie je de weersverwachting van vandaag (per uur), de verwachting voor morgen (per drie uur) en die voor overmorgen (per zes uur). Je ziet ook andere weersinformatie, zoals windsnelheid, windrichting, luchtvochtigheid en de kans op regen.

Weersinformatie is alleen te vinden in de Weer-weergave. Veeg op de wijzerplaat naar links of rechts om er naartoe te bladeren.

Je kunt de weerfunctie alleen gebruiken als je de Polar Flow app op je smartphone hebt geïnstalleerd en je horloge eraan is gekoppeld. Je moet ook Locatievoorzieningen (iOS) of Locatie (Android) hebben ingeschakeld om weersinformatie te ontvangen.

Weersverwachting voor vandaag

Bekijk de weersvoorspelling per uur voor vandaag. Tik op het display om gedetailleerde weersinformatie weer te geven, zoals:

• Plaats voor de weersverwachting
  • Tijdstip laatst bijgewerkt
  • Vernieuwen (wordt getoond als de weersinformatie moet worden bijgewerkt, bijvoorbeeld omdat je locatie is veranderd of als deze al een tijdje niet is bijgewerkt)
  • Huidige temperatuur
  • Gevoelstemperatuur
  • Regen
  • Windsnelheid
  • Windrichting
  • Vochtigheid
  • Weersverwachting per uur

Let op, er is geen weersgeschiedenis beschikbaar, dus ook niet over het weer tijdens je trainingssessies.

Weersverwachting voor morgen

• Minimale/maximale temperatuursvoorspellingen voor elke 3 uur

Weersverwachting voor overmorgen

• Minimale/maximale temperatuursvoorspellingen voor elke periode van 6 uur