Muziekbediening

Bedien de muziek en de media op je smartphone met je horloge tijdens je trainingssessies en vanuit de weergave Muziekbediening wanneer je niet traint. Muziekbediening is beschikbaar voor iOS- en Android-smartphones. Als je muziekbediening wilt gebruiken, moet de Polar Flow app op je telefoon zijn geactiveerd en moet de smartphone ook zijn gekoppeld aan je horloge. Zie Een mobiel apparaat met je horloge koppelen voor instructies. Als je de configuratie van je horloge via de Polar Flow app hebt uitgevoerd, is je horloge al gekoppeld met je smartphone.

Schakel de muziekbediening in vanuit Instellingen > Algemene instellingen > Muziekbediening.

Je ziet de instelling voor de muziekbediening nadat je je horloge met je smartphone hebt gekoppeld via de Polar Flow app.

Kies Trainingsweergave om je muziek te bedienen tijdens je trainingssessies en de wijzerplaat voor muziekbediening als je niet traint.

• Als je traint, veeg je naar links of naar rechts om de trainingsweergave Muziekbediening te kiezen. De trainingsweergave met muziekbediening is ingeschakeld als de muziekspeler aanstaat en een trainingssessie is gestart.
  • Als je niet traint, veeg je naar links of rechts op de wijzerplaat om naar de weergave Muziekbediening te bladeren.
  • Pas het volume aan met de volumeknoppen.
  • Gebruik de knoppen om muziek af te spelen, te pauzeren of tussen de nummers te schakelen.

Instellingen voor muziekbediening in de Polar Flow app

Je kunt de instellingen voor de Muziekbediening ook aanpassen in het menu Apparaten in de Polar Flow app:

• Tik op de knop naast Muziekbediening om de functie Muziekbediening in of uit te schakelen
  • Altijd aan: Je kunt je muziek regelen vanuit de trainingsweergave en vanuit de weergave Muziekbediening.
  • Trainen: Aan: Je kunt je muziek regelen vanuit de trainingsweergave.
  • Trainen: Uit: Je kunt je muziek regelen vanuit de weergave Muziekbediening.

Als je de instellingen hebt gewijzigd, vergeet dan niet om je horloge met de Polar Flow app te synchroniseren.