Spraakbegeleiding

De functie Spraakbegeleiding zorgt ervoor dat je je kunt concentreren op je training door relevante trainingsgegevens rechtstreeks naar je hoofdtelefoon te sturen. Hierdoor hoef je tijdens de training niet meer op je horloge te kijken. De informatie die je in audiovorm krijgt omvat rondegegevens, veranderingen in je hartslag en begeleiding tijdens de trainingsfasen. Als je de functie voor spraakbegeleiding wilt gebruiken, moet de Polar Flow app op je telefoon zijn geactiveerd en moet de smartphone ook zijn gekoppeld aan je horloge. Zie Een mobiel apparaat met je horloge koppelen voor instructies.

Je kunt de functie voor spraakbegeleiding inschakelen in de apparaatinstellingen in de Polar Flow app. Ga in de Polar Flow app naar Apparaten en kies Polar Ignite 3 als je meer dan één Polar apparaat hebt. Scroll omlaag naar Spraakbegeleiding, tik hierop om de functie te openen en schakel de functie in. Kies daarna welk type informatie in de spraakbegeleiding moet worden opgenomen:

• Kies Trainingsbegeleiding om begeleiding te krijgen tijdens de fasen van je trainingsdoelen en dagelijkse trainingssuggesties.

• Kies Ronden om rondegegevens te horen als je handmatig een ronde vastlegt of als er automatisch een ronde wordt vastgelegd op basis van duur, afstand of locatie.

• Kies Zones om op de hoogte te blijven van veranderingen in je hartslag.

Naast de informatie die je uit de bovenstaande opties kiest, ontvang je ook audiofeedback als

• je een trainingssessie start, pauzeert, voortzet of stopt en als je een trainingsoverzicht ontvangt

• de realtimeverbinding tussen smartphone en horloge is verbroken/hersteld

• de batterij bijna leeg is

Zie het ondersteuningsdocument Spraakbegeleiding in de Polar Flow app voor meer informatie.