Du är här: Använda M600 > Kommunikation > E-postmeddelanden

E-postmeddelanden

Se nedan för mer information om hantering av e-postmeddelanden i M600 ihopparad med en iPhone.

Läsa e-postmeddelanden i din M600

Om du använder aviseringar om e-post på telefonen kommer du att se ett meddelande på din M600 när du får nya e-postmeddelanden.

Läsa e-postmeddelanden

• Tryck på meddelandet.

Svara på e-postmeddelanden från din M600

Du kan svara på e-postmeddelanden från din handled.

Svara på e-postmeddelanden

1. Tryck på meddelandet för att se hela e-postmeddelandet.
  2. Svep uppåt från den nedre delen av meddelandet för att se vilka åtgärder du kan vidta.
  3. Tryck på Svara och välj om du vill tala in eller skriva ditt meddelande eller rita en emoji.

Om du talar in ditt meddelande eller använder emojis skickar du meddelandet genom att trycka på bocken. Om du använder tangentbordet för att skriva ditt svar trycker du på pilikonen för att skicka ditt e-postmeddelande.

Skicka e-postmeddelanden from your M600

Gäller endast på Polar M600 ihopparad med en Android-telefon

Du kan be Google Assistant skicka e-postmeddelanden till kontakter, som finns sparade i dina Google Kontakter. Mer information om hur du använder Google Assistant på Wear OS by Google finns i Wear OS by Google Help.

E-postmeddelanden i M600 ihopparad med en iPhone

Om du använder Gmail kan du aktivera Rich Gmail-kort och sedan kan du läsa e-postmeddelanden, svara på e-postmeddelanden och ta bort eller arkivera e-postmeddelanden från din M600.

Aktivera Rich Gmail-kort

1. I Wear OS by Google-appen på din iPhone trycker du på ikonen Inställningar.
  2. Tryck på E-postkort.
  3. Använd knappen för att aktivera Rich Gmail-kort.
  4. Återvänd till Inställningsmenyn och tryck på KLAR.