Du är här: Använda M600 > Funktioner i M600 tillgängliga för Android och iOS

Funktioner i M600 tillgängliga för Android och iOS

Användarupplevelsen av Polar M600 fungerar lite olika beroende på om du har parat ihop den med en smarttelefon som kör operativsystemet Android eller iOS. Nedan kan du se exempel på tillgängliga funktioner för varje operativsystem.

M600 ihopparad med en Android-telefon M600 ihopparad med en iPhone
Kompatibilitet med operativsystem Android 6.0 eller senare iOS 9.0 eller senare
Drifttid 2 dagar/8 timmars träning 1,5 dagar / 8 timmar träning
Wi-Fi-support
Standardappar
Play Store-app på smartklocka
Ladda ner fler appar, spel, klockdisplayer
Använda handledsgester
Träna med Polar-appen
Automatisk synkronisering av träningsdata till Polar Flow-appen på ihopparad telefon
Läsa sms
Svara på SMS
Skicka sms
Avvisa inkommande telefonsamtal
Ringa telefonsamtal
Läsa e-postmeddelanden  (Gmail™)
Svara på e-postmeddelanden  (Gmail™)
Skicka e-postmeddelanden
Styra musik som spelas på telefonen
Be Google Assistant hjälpa dig**

* Endast med appen Google Play Music. Offlinemusik är inte tillgänglig i Kina, Hong Kong eller Taiwan.

** Endast på valda språk