Du är här: Komma igång > Ansluta till Wi-Fi

Ansluta M600 till Wi-Fi

När du ansluter M600 till ett Wi-Fi-nätverk kan du använda appen Google Play Store i din M600 för att hålla Polar-appen uppdaterad och ladda ner fler appar till din Wear OS by Google smartklocka.

Gäller endast på Polar M600 ihopparad med en Android-telefon

Din M600 kan automatiskt ansluta till sparade Wi-Fi-nätverk om den förlorar Bluetooth-anslutningen med din telefon. När din Android-telefon är ansluten till antingen ett Wi-Fi- eller mobilnätverk och din M600 är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk, kan din smartklocka fortsätta att synkroniseras med din telefon, och du kan få meddelanden till din M600 även om du lämnar din telefon i ett annat rum.

Telefonen och M600 delar data via Wear OS by Google molnsynkronisering. Du måste därför aktivera molnsynkronisering i Wear OS by Google-appen på din telefon.

Aktivera Wear OS by Google molnsynkronisering

1. I Wear OS by Google-appen på din telefon trycker du på Inställningsikonen.
  2. Tryck på Sekretess och personuppgifter.
  3. Tryck sedan på Molnsynkronisering.
  4. Flytta omkopplaren till .

Gäller Polar M600 ihopparad med både Android-telefoner och iPhone-enheter

Ansluta M600 till ett Wi-Fi-nätverk

1. Kontrollera att displayen på din M600 är aktiv och att du är på startskärmen.
  2. Svep nedåt från den övre delen av skärmen för att öppna Snabbinställningsmenyn.
  3. Tryck på inställningsikonen.
  4. Bläddra i menyn Inställningar och sök efter och tryck på Anslutning.
  5. Tryck på Wi-Fi.
  6. Tryck på +Lägg till nätverk.
  7. Vänta tills smartklockan hittar tillgängliga Wi-Fi-nätverk och sök efter och tryck på det du vill ansluta till.
  8. Om nätverket du väljer kräver ett lösenord måste du ange lösenordet på din telefon. Tryck på Ange på telefonen och sedan anger du lösenordet på telefonen för Wi-Fi-nätverket och trycker på Anslut.

Aktivera och inaktivera Wi-Fi

1. Navigera till Inställningsappen och sök efter och tryck på Anslutning.
  2. Tryck på Wi-Fi.
  3. Tryck på Wi-Fi för att växla mellan Automatisk Wi-Fi och Wi-Fi Av.

Du kan spara på batteritiden i M600 genom att inte tillåta din smartklocka att ansluta till Wi-Fi.

Bläddra i Wi-Fi-menyn för att söka efter och trycka på Om Wi-Fi för mer information om Wi-Fi på din enhet eller besök Hjälpcentret för Android.