Du är här: Träna med Polar > Para ihop Polar-appen med en pulssensor

Para ihop Polar-appen med en pulssensor

I sporter där det är svårt att hålla sensorn stilla på handleden eller där muskler eller senor nära sensorn pressas samman eller är i rörelse, rekommenderar vi att du använder en Polar H7 pulssensor med bröstband för att få bättre pulsmätningar.

Polar-träningsappen i M600 är kompatibel med Bluetooth®-pulssensorer, t.ex. Polar H6 och H7.

Bluetooth®-pulssensor måste vara ihopparad med Polar-appen för att de ska fungera tillsammans. Ihopparningen tar bara några sekunder och säkerställer att Polar-appen endast tar emot signaler från dina sensorer och enheter, och tillåter störningsfri träning i grupp. Innan du deltar i en tävling ska du se till att ihopparningen görs hemma för att förhindra störning från andra enheter.

Para ihop en Polar Bluetooth®-pulssensor med Polar-appen i din M600

1. Ta på dig pulssensorn.

• Fukta bandets elektrodytor.
  • Fäst sändaren på bandet.
  • Justera bandets längd så att det sitter åt men är bekvämt. Fäst bandet runt bröstkorgen, precis under bröstmusklerna, och fäst haken i den andra änden av bandet.
  • Kontrollera att de fuktade elektrodytorna ligger ordentligt mot huden och att Polar-logotypen på sändaren är i mitten och i upprätt läge.
  1. Öppna Polar-appen i din M600 genom att trycka på frontknappen. (Du måste avsluta alla andra appar först).
  2. Tryck på Training (Träning) eller på frontknappen för att öppna listan över sportprofiler i M600.
  3. Du uppmanas att para ihop din M600 med din pulssensor. Pulssensorns ID visas, till exempel Para ihop H7 XXXXXXXX.
  4. Godkänn begäran om ihopparning genom att trycka på bocken.
  5. H7 ansluten visas när din pulssensor är ihopparad med smartklockan. Hjärtikonen visar även din puls och cirkeln runt pulsen skiftar från grönt till blått.

När du använder en Polar Bluetooth®-pulssensor mäter Polar-appen inte pulsen från din handled.

Koppla ifrån en ihopparad Polar Bluetooth®-pulssensor från Polar-appen

1. Gå till flow.polar.com.
  2. Klicka på ditt namn i det övre högra hörnet och välj Produkter.
  3. Du ser en lista över dina registrerade produkter. Klicka på Ta bort bredvid pulssensorn för att koppla ifrån den från någon av enheterna.

Lossa sändaren från bröstbandet och skölj bandet under rinnande vatten efter varje träningspass. Svett och fukt kan göra att pulssensorn aktiveras, så kom även ihåg att torka den torr.