Du är här: Träna med Polar > Synkroniserar

Synkroniserar

Du måste ha ett Polar-konto för att kunna synkronisera data mellan Polar-appen i din M600, Polar Flow-mobilappen och webbtjänsten Polar Flow. Du har redan skapat ett konto om du slutförde inställningen av din M600.

Automatisk synkronisering av träningsdata

Polar-appen i din M600 synkroniserar dina tränings- och aktivitetsdata med Polar Flow-appen automatiskt när du har slutfört ett träningspass. För att den automatiska synkroniseringen ska fungera måste du vara inloggad på mobilappen med ditt Polar-konto, och din telefon och M600 måste vara anslutna.
Användare av Android-telefoner: Din telefon och M600 kan vara anslutna antingen via Bluetooth eller Wi-Fi.
iPhone-användare: Din telefon och M600 måste vara anslutna via Bluetooth.

Polar-appen synkroniserar också dina aktivitetsdata med mobilappen om du får en inaktivitetsvarning eller når ditt dagliga aktivitetsmål.

När dina aktivitets- och träningsdata uppdateras till mobilappen synkroniseras även uppgifterna med webbtjänsten Polar Flow via en internetanslutning.

Till iPhone-användare Om du inte tränar med Polar-appen och vill se dina aktivitetsdata i mobilappen måste du använda manuell synkronisering.

Synkronisera ändrade inställningar

Du kan ändra inställningarna för ditt Polar-konto, lägga till eller ta bort sportprofiler och skapa träningsmål och redigera inställningarna för sportprofiler i både webbtjänsten Polar Flow och mobilappen Polar Flow.

Alla ändringar du gör i mobilappen när din telefon är ansluten till internet, synkroniseras mellan mobilappen och webbtjänsten automatiskt. Om du gör ändringar i webbtjänsten Polar Flow synkroniseras de till din mobilapp nästa gång du öppnar appen på telefonen.

Gäller för Polar M600 ihopparad med en Android-telefon

Om din M600 är ihopparad med en Android-telefon synkroniseras de ändrade inställningarna från mobilappen till Polar-appen på M600 automatiskt via Bluetooth eller Wi-Fi-anslutning.

Gäller för Polar M600 ihopparad med en iPhone

Om din M600 är ihopparad med en iPhone måste du manuellt synkronisera de ändrade inställningarna mellan mobilappen och Polar-appen på din M600.

Synkronisera aktivitetsdata och ändrade inställningar manuellt (iPhone-användare)

1. Tryck på frontknappen i din M600 för att öppna Polar-appen.
  2. Svep nedåt i menyn för att söka efter och trycka på Synkronisera.
  3. Klockan visar Synkronisering under och Slutförd efter en synkronisering.

Se Polar-supportens sidor för mer information om hur du använder Polar Flow-appen.

Se Polar-supportens sidor för mer information om hur du använder Polar Flow webbtjänst.