Du är här: Inställningar > Uppdatera Polar-appen

Uppdatera Polar-appen

Följande anvisningar gäller även för uppdatering av Polars app för klockdisplayer.

Polar-appen på din M600 uppdateras via appen Polar Store i din smartklocka.
Användare av Android-telefoner: För att du ska kunna använda appen Play Store på din smartklocka, måste din M600 vara ansluten till ett Wi-Fi-nätverk eller så måste din M600 vara ansluten till din telefon via Bluetooth när telefonen har internetuppkoppling.
iPhone-användare: Din M600 måste vara ansluten till ett Wi-Fi-nätverk för att du ska kunna använda appen Play Store.

Genom att tillåta att Play Store-appen uppdateras automatiskt säkerställer du att även Polar-appen på din M600 har de senaste förbättringarna och korrigeringarna.

Om det Automatiska uppdateringsläget är inaktiverat i appen Play Store i din M600 får du ett meddelande till din M600 när en ny uppdatering finns tillgänglig för Polar-appen. Observera att Polar-appen heter Polar Flow - Activity & Sports i Play Store! Följ instruktionerna nedan för att manuellt uppdatera appen.

Uppdatera Polar-appen manuellt

1. Tryck på notifieringen om tillgängliga uppdateringar för Polar Flow - Activity & Sports för att öppna appen Play Store.
  2. Under Uppdateringar trycker du på Polar Flow - Activity & Sports.
  3. Rulla uppåt för att söka efter och trycka på Uppdatera för att ladda ned uppdateringen till din smartklocka.

Du får en notifiering när Polar Flow - Activiry & Sports-uppdateringen har installerats på din M600. Du får även en notifiering som bekräftar att Polar-appen har uppdaterats.

Se även kapitlet Uppdatera systemprogram i denna användarhandbok och svaret på frågan Hur kan jag kontrollera mina programversioner för M600 på Polar-supportens sidor.