Du är här: Använda M600 > Menystruktur > Appmeny > Polar-appen

Polar-appen

Träna med Polar-appen på din M600

Om du använder Polar-appen på din M600 kan du dra full nytta av din sportoptimerade smartklocka.

Ta reda på vad som finns i Polar-appen och hur du navigerar i den:

Följ dina träningspass, och se till exempel puls, hastighet och sträcka under träning:

Se även våra anvisningar om hur du använder din M600 för att få exakta pulsmätningar, och för att ta reda på i vilka sporter vi rekommenderar att du bär en pulssensor med ett bröstband för att få en tillförlitlig pulsmätning:

Sportprofiler

Separata profiler för alla sporter du vill utföra med specifika inställningar för var och en av dem. Justera inställningarna för sportprofilen så att de passar dina träningsbehov:

Polar-funktioner

Polars unika Smart Coaching-funktioner erbjuder bästa möjliga vägledning om hur du kan utveckla din träning samt användbar feedback på din utveckling. Polar-appen i M600 har följande Polar Smart Coaching-funktioner:

Tillsammans med Polar Flow-appen och webbtjänsten Polar Flow kan du planera din träning och nå dina träningsmål, analysera och få information om dina prestationer, följa dina framsteg och dela dina träningspass med andra. Se Polar-appen och Polar Flow för mer information.

Se Uppdatera Polar-appen för information om hur du håller Polar-funktionerna i din smartklocka uppdaterade.