Vi ste tukaj: Za začetek > Uvod

Uporabniški priročnik za Polar M200

Ta uporabniški priročnik vam bo pomagal pri uporabi vaše nove naprave M200. Za ogled videoposnetkov z nasveti za uporabo naprave M200 ter pogosto zastavljenih vprašanj in odgovorov obiščite spletno stran support.polar.com/en/M200.

Uvod

Čestitke za vašo novo napravo Polar M200!

Tekaška ura Polar M200 s funkcijo GPS ima vgrajeno funkcijo GPS, merjenje srčnega utripa na zapestju in edinstvene funkcije pametne vadbe. S kompaktno vdelanim sprejemnikom GPS boste lahko spremljali tudi tempo, razdaljo, nadmorsko višino in pot teka. Ni vam treba uporabiti ločenega senzorja srčnega utripa, samo preprosto uživajte v vadbi z merjenjem srčnega utripa na zapestju, ki ga lahko uporabite takoj, ko ste pripravljeni.

Sledite svojim vsakodnevnim dejavnostim. Oglejte si njihove koristi za vaše zdravje in prejmite nasvete za doseganje vaših dnevnih ciljev dejavnosti. Prav tako ostanite obveščeni s funkcijo pametnega obveščanja; na napravo M200 prejemajte opozorila o dohodnih klicih, sporočilih in dejavnosti aplikacij. Menjajte lahko zapestnico in dopolnite kateri koli videz. Dodatne zapestnice lahko kupite ločeno.

Izkoristite vse funkcije naprave M200

Povežite se v ekosistem Polar in čim bolj izkoristite napravo M200.

Aplikacijo Polar Flow lahko kupite v trgovini App Store® ali Google PlayTM. Svojo napravo M200 po vadbi sinhronizirajte z aplikacijo Flow, da dobite takojšnji pregled rezultatov vadbe in povratne informacije o svoji zmogljivosti. V aplikaciji Flow lahko preverite tudi kakovost spanca in svojo dejavnost za ves dan.

Prek programske opreme FlowSync v računalniku ali aplikacije Flow svoje vadbene podatke sinhronizirajte s spletno storitvijo Polar Flow. Spletna storitev vam omogoča, da načrtujete svojo vadbo, sledite svojim dosežkom, pridobite navodila in si ogledate natančno analizo rezultatov vadbe, dejavnosti in spanca. S svojimi dosežki seznanite vse svoje prijatelje, poiščite osebe, ki prav tako izvajajo vadbo, in poiščite motivacijo v družbenih omrežjih za vadbo. Vse to je na voljo na spletni strani polar.com/flow.