Du är här: Viktig information > Skötsel av din Polar Loop 2

Skötsel av din Polar Loop 2

Liksom alla andra elektroniska enheter ska Polar Loop 2 hållas ren och hanteras varsamt. Anvisningarna nedan hjälper dig att uppfylla garantikraven, hålla enheten i toppskick och undvika eventuella problem vid laddning eller synkronisering.

Rengöring

Håll din enhet ren.

• Du kan tvätta enheten med en mild tvållösning under rinnande vatten. Torka den torr med en mjuk trasa. Använd aldrig alkohol eller slipande material, som t.ex. stålull eller rengöringskemikalier. För att bibehålla vattenresistensen, tvätta inte enheten med högtryckstvätt.
  • Om du inte använder enheten dygnet runt ska du torka bort eventuell fukt innan du lägger undan den. Förvara inte i tättslutande material eller i en fuktig miljö, t.ex. plastpåse eller fuktig sportväska.
  • Torka den torr med en mjuk trasa vid behov. Använd en fuktig pappershandduk för att torka av smuts från enheten.

Håll enhetens USB-port ren för att garantera problemfri laddning och synkronisering.

• Om din enhet inte laddas ordentligt eller om den inte ansluts till FlowSync kan det bero på att laddningsområdet på baksidan av enheten inte är tillräckligt rent. Ta försiktigt bort damm, hår eller smuts som samlats på laddstiften. Använd en torr rengöringstrasa, som t.ex. en glasögonduk. Du kan även använda t.ex. en tandborste för att nå alla svåråtkomliga smutsfläckar i håligheten.

Förvaring

Förvara enheten på en sval och torr plats. Den ska inte förvaras i fuktig miljö, i tätslutande material som inte andas (såsom en plastpåse eller sportväska) eller tillsammans med elektriskt ledande material (t.ex. en blöt handduk). Utsätt inte enheten för direkt solljus under längre perioder, som till exempel genom att lämna den i en bil.

Vi rekommenderar att du förvarar enheten delvis eller helt laddad. Batteriet förlorar långsamt sin laddning när det förvaras. Om du ska förvara enheten i flera månader rekommenderar vi att du laddar batteriet efter någon månad. Detta förlänger batteriets livslängd.

Service

Under garantin/garantiperioden rekommenderar vi att service endast utförs av ett auktoriserat Polar Service Center. Garantin täcker inte skador eller följdskador som härrör från service som inte auktoriserats av Polar Electro. Se Begränsad internationell Polar-garanti för mer information.

För kontaktinformation och adresser till Polar Servicecenter, besök support.polar.com och landsspecifika webbsidor.