Du är här: Funktioner > Smart-notiser (Polar Flow-appen iOS)

Smart-notiser (Polar Flow-appen iOS)

Med funktionen Smart-notiser kan du få meddelanden från din telefon på din Polar Loop 2. Polar Loop 2 meddelar dig om du får ett inkommande samtal eller ett meddelande (till exempel ett SMS eller WhatsApp-meddelande). Den meddelar dig också om kalenderhändelser du har i telefonens kalender. När du tränar med pulssensor med din Polar Loop 2 kan du bara ta emot meddelanden om samtal om Polar Flow-appen körs på din telefon.

• För att använda funktionen Smart-notiser måste du ha Polar Flow mobilapp för iOS och din Polar Loop 2 måste paras ihop med appen.
  • Observera att när funktionen Smart-notiser är aktiverad kommer batteriet i din Polar-enhet och telefonen att ta slut snabbare, eftersom Bluetooth är på kontinuerligt.

Inställningar för Smart-notiser

Polar Flow mobilapp

I Polar Flow mobilapp är funktionen Smart-notiser inaktiverad som standard.

Så här aktiverar/inaktiverar du funktionen Smart-notiser i mobilappen.

1. Öppna Polar Flow mobilapp.
  2. Gå till Enheter.
  3. Under SMART-NOTISER väljer du På (ingen förhandsvisning) eller Av.
  4. Synkronisera din Polar Loop 2 med mobilappen genom att trycka på tryckknappen på din Polar Loop 2.
  5. NOTIFICATIONS ON eller NOTIFICATIONS OFF visas på displayen i Polar Loop 2.

När du ändrar inställningarna för meddelanden i Polar Flow mobilapp ska du komma ihåg att synkronisera din Polar Loop 2 med mobilappen.

Stör ej

Om du vill inaktivera smart-notiser under vissa tider på dygnet väljer du Stör ej i Polar Flow mobilapp. När den är på får du inga notiser under tidsperioden du har ställt in. Stör ej är aktiverad som standard och tidsperioden är 22.00-07.00.

Gör så här för att ändra inställningen Stör ej:

1. Öppna Polar Flow mobilapp.
  2. Gå till Enheter.
  3. Under SMART-NOTISER kan du aktivera eller inaktivera Stör ej och ange start- och sluttid för Stör ej.
  4. Synkronisera din Polar Loop 2 med mobilappen genom att trycka på tryckknappen på din Polar Loop 2.

Telefon

Meddelandeinställningarna på din telefon bestämmer vilka notiser du får på din Polar Loop 2. Så här redigerar du meddelandeinställningarna på din iOS-telefon:

1. Gå till Inställningar > Notiser.
  2. Se till att de appar du vill få notiser från anges under INKLUDERA och har sin notisstil inställd på Banderoller eller Notiser.

Observera att notiser från Facebook och Twitter har blockerats för att spara batteriet i din Polar Loop 2.

Du kommer inte att få notiser från appar som listas under INKLUDERA INTE.

Använda Smart-notiser

När du får en notis varnar din Polar Loop 2 dig diskret genom att vibrera och visa CALL/Uppringarens namn*, CALENDAR eller MESSAGE på displayen. Du varnas om en kalenderhändelse och ett meddelande en gång, medan du får varningar om inkommande samtal tills du trycker på tryckknappen på din Polar Loop 2 eller svarar i telefonen.

*) Uppringarens namn visas på displayen om du har uppringaren i din mobils telefonbok och namnet innehåller endast grundläggande latinska bokstäver och specialtecken i följande språk: Franska, finska, svenska, tyska, norska eller spanska.

Funktionen Smart-notiser fungerar via Bluetooth-anslutningen

Bluetooth-anslutningen och funktionen Smart-notiser fungerar mellan din Polar Loop 2 och din telefon när de är inom 10 m från varandra. Om din Polar Loop 2 är utanför intervallet i mindre än två timmar återupprättar telefonen anslutningen automatiskt inom 15 minuter när din Polar Loop 2 åter är inom intervallområdet.

Om din Polar Loop 2 är utanför intervallet i mer än två timmar återupprättar du anslutningen genom att trycka på knappen på din Polar Loop 2. Den lilla Bluetooth-ikonen på telefonens display börjar blinka och tänds när anslutningen har upprättats.

Om funktionen Smart-notiser inte fungerar eller slutar fungera kan du besöka support.polar.com för mer information.