Du är här: Var aktiv > Synkronisering

Synkronisering

Håll dina aktivitets- och träningsdata uppdaterade mellan din Polar Loop 2 och Polar Flow webbtjäns och Polar Flow mobilapp var du än är. Du kan synkronisera dina data trådlöst till Flow via mobilappen eller med USB-kabeln till Polar Flow webbtjänst.

Se till att synkronisera din Polar Loop 2 innan dess minne blir fullt. Polar Loop 2 meddelar dig med meddelandet MEM. FULL. Mer information finns i Displaymeddelanden.

Synkronisera med Flow-appen

Data synkroniseras från din Polar Loop 2 till Polar Flow-appen via Bluetooth och från Polar Flow-appen till Polar Flow webbtjänst via en Internetanslutning. Polar Loop 2 synkroniserar data automatiskt till Polar Flow-appen för iOS när du når ditt dagliga aktivitetsmål, när du får en inaktivitetsvarning och efter att du har avslutat ett träningspass med en pulssensor. Du kan också synkronisera dina data genom att trycka på tryckknappen på din Polar Loop 2. Om du trycker på knappen startar synkroniseringen om ingen sådan har utförts de senaste 15 minuterna. Synkronisering till Polar Flow-appen fungerar om Flow-appen körs på din mobilenhet, åtminstone i bakgrunden, din telefon är inom intervallet 10 m från din Polar Loop 2 och Bluetooth är aktiverad i din mobilenhet.

Synkronisera data från Polar Loop 2 till Polar Flow-appen för Android genom att starta appen och trycka på tryckknappen på din Polar Loop 2. Mer detaljerade anvisningar finns på polar.com/support.

För support och mer information om hur du använder Polar Flow-appen, gå till support.polar.com/en/support/Flow_app.

Synkronisera med Flow webbtjänst via FlowSync

För att synkronisera data med Polar Flow webbtjänst måste du ha FlowSync-programmet. Du har redan installerat programmet när du installerar din Polar Loop 2.

1. Anslut din Polar Loop 2 till datorn med USB-kabeln. Kontrollera att FlowSync-programmet körs på din dator.
  2. FlowSync-programmet öppnas på din dator och synkroniseringen startar.
  3. Slutförd visas när du är klar.

Varje gång du ansluter din Polar Loop 2 till din dator överför Polar FlowSync-programmet dina data till Polar Flow webbtjänst och synkroniserar alla inställningar du eventuellt har ändrat. Om synkroniseringen inte startar automatiskt ska du starta FlowSync från programikonen på skrivbordet (Windows) eller från programmappen (Mac OS X).

Varje gång en uppdatering av mjukvara finns tillgänglig meddelar FlowSync dig och uppmanar dig att installera den.

Om du ändrar inställningar i Flow webbtjänst medan Polar Loop 2 är ansluten till din dator ska du trycka på knappen Synkronisera i FlowSync för att överföra inställningarna till din Polar Loop 2.

Support och mer information om hur du använder Flow webbtjänst finns på support.polar.com/en/support/flow.

Support och mer information om hur du använder FlowSync-programmet finns på support.polar.com/en/support/FlowSync.