Du är här: Inställningar > Flygläge

Flygläge

I flygläge frånkopplas all trådlös kommunikation från din Polar Loop 2. Du kan fortfarande använda den för att registrera aktivitet, men du kan inte använda den i träningspass med en pulssensor eller synka dina data till Polar Flow mobilapp.

Aktivera flygläge

1. På din Polar Loop 2 växlar du mellan displayens vyer med tryckknappen. När TIME visas på displayen trycker du på och håller in knappen i 8 sekunder. Först ändras displayen till ACTV, men vänta tills en streckad linje visas.
  2. Linjen börjar minska tills det bara är en prick.
  3. När du ser flygplansikonen släpper du knappen. FLIGHT MODE ACTIVATED visas.

Inaktivera flygläge

1. På din Polar Loop 2 trycker du och håller in knappen i 2-3 sekunder.
  2. När du ser flygplansikonen släpper du knappen. FLIGHT MODE DEACTIVATED visas.