Du är här: Polar Flow > Polar Flow webbtjänst

Polar Flow webbtjänst

Du registrerade dig för Polar Flow webbtjänst när du installerade din Polar Loop 2. Webbtjänsten visar ditt aktivitetsmål och detaljerna för din dagliga aktivitet och hjälper dig att förstå hur dina dagliga vanor och val påverkar ditt välbefinnande. Analysera varje detalj i din pulsträning och lär dig mer om dina träningsresultat och din utveckling. Du kan även dela höjdpunkterna av din aktivitet och träning med dina följare.

Aktivitetsflöde

I Aktivitetsflödet kan du se vad du och dina vänner har haft för er den senaste tiden. Se de senaste aktivitetssummeringarna och träningspassen, dela dina bästa prestationer, kommentera och gilla dina vänners aktiviteter.

Utforska

I Utforska kan du leta på kartan och se andra användares delade träningspass med ruttinformation. Du kan också återuppleva andra personers träningsrutter och se träningspassets höjdpunkter.

Dagbok

I Dagbok kan du se din dagliga aktivitet och se dina tidigare träningsresultat. Du kan välja att se dina aktiviteter och din träningshistorik i månads- eller veckovy tillsammans med en månadsvis eller veckovis sammanfattning, utöver den dagliga vyn.

Utveckling

I Utveckling kan du följa din utveckling i flera olika rapporter. Rapporter är ett praktiskt sätt att följa din utveckling i träningen under längre perioder.