Du är här: Inställningar > Inställningar

Inställningar

Inställningar för display

Du kan välja på vilken hand du vill använda Polar Loop 2, antingen på Polar Flow webbtjänst eller i Polar Flow mobilapp. Orienteringen av Polar Loop 2-displayen ändras utifrån inställningen.

Vi rekommenderar att du bär armbandet på din icke-dominanta hand för att få de mest korrekta mätresultaten.

Du kan redigera dina inställningar när som helst på Polar Flow webbtjänst och i mobilappen.

Ändra inställningen för displayen via webbtjänsten.

1. Koppla in din Polar Loop 2 till datorns USB-port. Logga sedan in på flow.polar.com.
  2. Gå till Inställningar och Produkter.
  3. Välj din Polar Loop 2, Inställningar och ändra höger/vänster arm.

Displayens orientering på din Polar Loop 2 ändras vid nästa synkronisering.

Ändra inställningen för displayen via mobilappen

1. Gå till Inställningar.
  2. Välj önskad arm vid inställningarna för din Polar Loop 2.

Klocktidsinställning

Aktuell tid och dess format överförs till din Polar Loop 2 från datorns systemklocka när du synkroniserar med Polar Flow webbtjänst. Om du vill ändra tiden måste du först ändra tidszonen på datorn och sedan synkronisera din Polar Loop 2.

Om du ändrar tidszonen på din mobilenhet och synkroniserar Polar Flow-appen med Polar Flow webbtjänst och din Polar Loop 2 ändras även tiden på din Polar Loop 2.