Kaikkien tietojesi lataaminen Polar Flow’sta

Jos haluat ladata Polar Flow -järjestelmään kertyneet henkilötietosi, toimi seuraavasti.

1. Siirry osoitteeseen https://account.polar.com ja napsauta Kirjaudu sisään.

2. Valtuuta pääsy Polar-tilissä käyttämälläsi sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

3. Napsauta vasemmalla näkyvässä valikossa olevaa Lataa tietosi -kohtaa tai vieritä sivua alaspäin.

4. Aloita latauspyyntö ja tiedonkeruuprosessi napsauttamalla oikealla olevaa Lataa-painiketta.

Lähetämme sinulle sähköpostin, kun tietosi ovat ladattavissa. Tietojen kerääminen kestää jonkin aikaa tiedon määrästä ja muusta tiedonkeruun aiheuttamasta liikenteestä riippuen. Kun saat sähköpostin, sinulla on kaksi viikkoa aikaa ladata tietosi.

Vientitiedostossa on kaikki Polar Flow’ssa olevat tiedot, jotka olet itse antanut (esimerkiksi rekisteröitymisen yhteydessä antamasi tiedot) ja suurin osa käyttämiesi Polar-laitteiden tai -sovellusten tuottamista tiedoista. Tiedostossa ei ole sellaisia tietoja, jotka on johdettu antamistasi tiedoista Polarin algoritmien avulla. Siinä ei siis ole esimerkiksi aktiivisuus- tai unitietoja.