Miten treenitavoite luodaan Polar Flow -sovelluksessa?

Treenitavoitteen luominen Polar Flow ‑sovelluksessa:

1. Siirry sivun yläreunassa kohtaan Harjoittelu ja napsauta .
  2. Valitse sitten treenitavoitteesi tyyppi seuraavista vaihtoehdoista:

Suosikkitavoite

1. Valitse Suosikkitavoite.
  2. Valitse jokin olemassa olevista suosikkitreenitavoitteista tai Lisää uusi suosikkitavoite.
  3. Lisää olemassa oleva tavoite Päiväkirjaan napauttamalla kuvaketta tavoitteen vieressä.
  4. Valitsemasi treenitavoite lisätään kuluvalle päivälle treenikalenteriin. Muokkaa treenitavoitteen aikaa avaamalla treenitavoite päiväkirjasta.
  5. Jos valitset Lisää uusi, voit luoda uuden Pikatavoitteen, Vaiheistetun tavoitteen, Strava Live ‑segmentin tai Komoot-reitin.

Komoot-reitti on saatavilla vain Grit X:ssä, Grit X Prossa, Pacer Prossa ja Vantage V2:ssa. Strava Live ‑segmentti on saatavilla Grit X:ssä, Grit X Prossa,  M460:ssä, Pacerissa, Pacer Prossa, V650:ssä, Vantage V:ssä ja Vantage V2:ssa.

Pikatavoite

1. Valitse Pikatavoite.
  2. Valitse, perustuuko pikatavoite matkaan, kestoon vai kaloreihin.
  3. Lisää laji.
  4. Nimeä tavoite.
  5. Aseta tavoitematka, -kesto tai -kalorimäärä.
  6. Lisää tavoite Treenipäiväkirjaan napauttamalla Valmis.

Vaiheistettu tavoite

1. Valitse Vaiheistettu tavoite.
  2. Lisää laji.
  3. Nimeä tavoite.
  4. Aseta tavoitteen aika ja päivämäärä.
  5. Muokkaa vaiheasetuksia napauttamalla kuvaketta vaiheen vierestä.
  6. Lisää tavoite Treenipäiväkirjaan napauttamalla Luo tavoite.

Siirrä treenitavoitteet kelloon synkronoimalla sen Flow-sovelluksen kanssa.