Inställningar i Polar Flow-appen

Innan du kan ändra Verity Sense-inställningarna i Polar Flow-appen måste du parkoppla sensorn med appen. Mer information finns i Parkoppling.

I Flow-appen går du till Enheter och väljer Polar Verity Sense om du har fler än en Polar-enhet.

Aktivera sensorn för att ansluta den till Polar Flow-appen och visa inställningarna.

Du kan ändra följande inställningar:

Standardbassänglängd: Ange standardbassänglängd som ska användas för beräkning av distans och tempo vid simning. Observera att du kan ändra bassänglängden efter simpasset från träningsanalysvyn i Flow-appen, så uppdateras mätvärdena för simningen på motsvarande sätt.

Synlighet: Välj synlighet så att din sensor visas för andra kompatibla enheter.

ANT+: Aktivera eller inaktivera ANT+-pulsöverföringen.

2 mottagande BLE-enheter: Välj detta så att din sensor kan skicka pulsdata i realtid till två mottagande BLE-enheter samtidigt, till exempel din Polar-klocka och gymutrustning.