Återställa sensorn

Om du har problem med din Polar Verity Sense-sensor kan du återställa den till fabriksinställningarna. Observera att om du återställer sensorn till fabriksinställningarna raderas alla personuppgifter och inställningar, så du måste ställa in dem igen för din personliga användning. Alla data som du har synkroniserat från sensorn till ditt Flow-konto är säkra.

Så här återställer du sensorn till fabriksinställningarna:

1. Gå till flow.polar.com/start och ladda ner och installera sedan dataöverföringsprogrammet Polar FlowSync på datorn.
  2. Placera sensorn i USB-adaptern med linsen uppåt så att kontakterna på sensorn och USB-adaptern möts.

3. Öppna inställningarna i FlowSync.
  4. Tryck på knappen Fabriksinställningar.
  5. Om du använder Flow-appen för att synkronisera: kontrollera listan med parkopplade Bluetooth-enheter på telefonen och ta bort din sensor från listan om den finns med där.

Nu måste du konfigurera din sensor igen, antingen via mobilen eller datorn. Kom bara ihåg att använda samma Polar-konto vid konfigurationen som du använde före återställningen.