Polar Verity Sense användarhandbok

Användarhandboken hjälper dig att komma igång med din nya Polar Verity Sense. Videohandledningar och svar på vanliga frågor finns på support.polar.com/en/verity-sense.

Introduktion

Grattis till din nya Polar Verity Sense!

Polar Verity Sense är en mångsidig optisk pulssensor av hög kvalitet som mäter pulsen från armen eller tinningen. Den är ett utmärkt alternativ till bröstbälte och handledsbaserade enheter. Du kan använda den med armbandet, klämman till simglasögonbandet eller bara placera den tätt mot huden. Polar Verity Sense ger maximal rörelsefrihet och fungerar med mängder av olika sporter. Polar Verity Sense registrerar till exempel puls, distans och tempo när du simmar i bassäng.

Du kan registrera dina träningspass i sensorns internminne och överföra träningsdata till mobilen efteråt, eller ansluta sensorn till en kompatibel enhet och följa din puls i realtid under träningen.

Polar Verity Sense överför data via Bluetooth® och ANT+. Du kan använda sensorn med många olika populära träningsappar inklusive Polar Flow-appen, och även med Bluetooth- och ANT+-kompatibla träningsenheter. Du kan streama din puls till två mottagande Bluetooth-enheter samtidigt och till valfritt antal ANT+-enheter.

Polar Verity Sense levereras med ett bekvämt, maskintvättbart armband, klämma till simglasögonbandet, USB-laddningsadapter och förvaringspåse.

Dra full nytta av din Polar Verity Sense

För att kunna dra full nytta av funktionerna i din Verity Sense bör du ansluta den till Polar Flow, vår kostnadsfria app och webbtjänst. När sensorn är ansluten till Polar Flow kan du registrera ditt träningspass med sensorn och överföra dina träningsdata till Flow-appen eller -webbtjänsten efteråt. Du får även de senaste uppdateringarna för sensorn via Polar Flow. Anslut din Verity Sense till Polar Flow genom att konfigurera den med Polar Flow-mobilappen eller i Polar Flow-webbtjänsten.

Polar Flow-appen

Hämta Polar Flow-appen från App Store® eller Google PlayTM. Synkronisera din Verity Sense med appen efter träningen och få en snabb översikt och feedback på dina träningsresultat och prestationer.

Webbtjänsten Polar Flow

Synkronisera dina träningsdata till Polar Flow-webbtjänsten med programmet FlowSync på datorn eller via Polar Flow-appen. I webbtjänsten kan du planera din träning, följa dina prestationer, få vägledning och se en detaljerad analys av dina träningsresultat. Allt detta finns på flow.polar.com.