Synkronisera

Du kan överföra data från din Verity Sense till Polar Flow-appen trådlöst via Bluetooth-anslutning. Du kan även synkronisera Verity Sense med Polar Flow-webbtjänsten genom att använda en USB-port och FlowSync-programmet. För att kunna synkronisera data mellan din Verity Sense och Flow-appen måste du ha ett Polar-konto. Om du vill synkronisera data från din Verity Sense direkt till webbtjänsten behöver du förutom ett Polar-konto även ha FlowSync-programmet. Om du har konfigurerat din Verity Sense har du skapat ett Polar-konto. Om du konfigurerar din Verity Sense med en dator har du FlowSync-programmet på datorn.

Kom ihåg att synkronisera och hålla dina data uppdaterade mellan din Verity Sense, webbtjänsten och mobilappen var du än befinner dig.

Synkronisera med Flow-mobilappen

Kontrollera följande innan du synkroniserar:

• Att du har ett Polar-konto och Flow-appen.
  • Att din mobilenhet har Bluetooth aktiverat och att flygplansläge/flygläge inte är aktiverat.
  • Att du har parkopplat sensorn med mobilen. Mer information finns i Parkoppling.

Synkronisera dina data:

1. Logga in i Flow-appen med ditt Polar-konto.
  2. Aktivera sensorn genom att trycka på knappen.

Sensorn synkroniseras automatiskt med Flow-appen när du avslutar registreringen av träningspasset om telefonen är inom Bluetooth-räckvidden. Om telefonen har internetanslutning synkroniseras dina träningsdata automatiskt till Flow-webbtjänsten.

Support och mer information om hur du använder Polar Flow-appen finns på produktsupportsidan för Polar Flow-appen.

Synkronisera med Flow-webbtjänsten via FlowSync

För att synkronisera data med Flow webbtjänst måste du ha FlowSync-programmet. Gå till flow.polar.com/start och ladda ner och installera det innan du försöker synkronisera.

1. Placera sensorn i USB-adaptern med linsen uppåt så att kontakterna på sensorn och USB-adaptern möts.
  2. Anslut USB-adaptern till datorns USB-port. Kontrollera att FlowSync-programmet körs.

3. FlowSync-fönstret öppnas på datorn och synkroniseringen startar.
  4. Slutfört visas när du är klar.

Varje gång du ansluter din Verity Sense till datorn överför Polar FlowSync-programmet dina data till Polar Flow-webbtjänsten och synkroniserar alla inställningar som du kan ha ändrat. Om synkroniseringen inte startar automatiskt, startar du FlowSync från skrivbordsikonen (Windows) eller från programmappen (Mac OS X). Varje gång en programuppdatering (firmware) finns tillgänglig kommer FlowSync att meddela dig och uppmana dig att installera den.

Om du ändrar inställningar i Flow-webbtjänsten medan sensorn är ansluten till datorn trycker du på synkroniseringsknappen på FlowSync för att överföra inställningarna till sensorn.

Support och mer information om hur du använder Flow-webbtjänsten finns på support.polar.com/en/support/flow.

Support och mer information om hur du använder FlowSync-programmet finns på support.polar.com/en/support/FlowSync.