Parkoppling

Parkoppla med Polar Flow-appen

Om du har genomfört konfigurationen av din Polar Verity Sense med en mobiltelefon enligt beskrivningen i kapitlet Konfigurera din Polar Verity Sense har den redan parkopplats med telefonen.

Om du utförde konfigurationen med en dator och vill använda din Polar Verity Sense med Polar Flow-appen måste du genomföra ett träningspass med Verity Sense som en fristående träningsenhet innan den kan parkopplas med Flow-appen.

Innan du parkopplar en telefon:

• Ladda ner Flow-appen från App Store eller Google Play.
  • Se till att din telefon har Bluetooth aktiverat och att flygplansläge/flygläge inte är aktiverat.
  • Se till att du har registrerat minst ett träningspass i sensorns internminne genom att använda sensorn i registreringsläge eller i simläge.
  • Android-användare: kontrollera att platsen har aktiverats för Polar Flow-appen i telefonens appinställningar.

Så här parkopplar du en telefon:

Observera att du måste göra parkopplingen i Flow-appen och INTE i telefonens Bluetooth-inställningar.

1. I telefonen öppnar du Flow-appen och loggar in med ditt Polar-konto som du skapade när du konfigurerade sensorn.

Android-användare: Om du har flera Flow-appkompatibla Polar-enheter som du använder kontrollerar du att du har valt Verity Sense som aktiv enhet i Flow-appen. Då ansluter Flow-appen till sensorn när du parkopplar.

2. Aktivera sensorn genom att trycka på knappen.
  3. I Flow-appen visas en uppmaning om att parkoppla din Verity Sense. Godkänn begäran om Bluetooth-parkoppling i telefonen.

Vi rekommenderar att du använder din Polar Verity Sense med Polar Flow-appen, men du kan även använda andra appar. Information om hur du parkopplar din sensor med andra appar finns i respektive apputvecklares instruktioner.

Parkoppla med en Polar-klocka

Specifika parkopplingsinstruktioner finns i användarhandboken för din Polar-klocka på support.polar.com.