Polar Vantage V3 használati útmutató

Jelen használati útmutató segíti a kezdeteket az új órával. Az oktatóvideó és a GYIK megtekintéséhez látogass el a support.polar.com/en/vantage-v3 webhelyre.

Bevezetés

Gratulálunk az új Polar Vantage V3 készülékedhez!

A Polar Vantage V3 egy prémium többsportos óra a teljesítményt kereső sportolók számára. A bioérzékelő eszközök, az AMOLED kijelző, a kétfrekvenciás GPS, a térképek, valamint a piacon elérhető legátfogóbb edzési és regenerálódási eszközök egyedülálló együttese. Nagy fényerejű, nagy felbontású AMOLED érintőkijelzővel rendelkezik, amely zseblámpaként is használható, így gyorsan és kényelmesen navigálhatsz a sötétben. A fejlett navigációs eszközökkel és a részletes offline térképekkel magabiztosan fedezheted fel a világot. Az ultrahosszú akkumulátor-üzemidő nem hagy cserben: óra üzemmódban akár 8 teljes napot, GPS-szel és pulzusméréssel akár 61 órányi edzést, energiatakarékos üzemmódban pedig akár 140 órányi edzést biztosít.

Az új Polar Elixir™ bioérzékelő technológia a Polar Vantage V3-at felvértezi a bőrhőmérséklet, a véroxigénszint és a szív elektromos jeleinek csuklóalapú EKG-val való mérésének képességével, valamint a Polar órák eddigi legpontosabb optikai pulzusmérését biztosítja.

Az edzési terhelés és a regenerálódáskövetés funkciók segítenek optimalizálni az edzésedet, és elkerülni a túlzott megerőltetést. Az egyedülálló regenerálódási funkció, a Recovery Pro segít megelőzni a túlzott megerőltetést és a sérüléseket. Ez azt méri, hogy mennyire regenerálódott a tested; regenerálódási visszajelzéseket és útmutatást ad. A csuklón mért EKG segítségével ortosztatikus tesztet végezhetsz, amely a Recovery Pro funkció szerves része, és nem igényli Polar pulzusérzékelő párosítását.

Érd el a teljesítményednek megfelelő edzési szintet a Training Load Pro funkcióval. Maradj végig energikus az egész edzésszakaszod során az új FuelWise™ okos energiaellátási asszisztenssel! A FuelWise™ emlékeztet arra, hogy pótold az energiát és tartsd fenn a megfelelő energiaszintet a hosszú edzésszakaszok során. Tekintsd meg, hogyan használja fel a szervezeted a különböző energiaforrásokat az edzésszakaszok során!

Kövesd nyomon fejlődésedet a Polar tesztek segítségével. A Futási teljesítményteszt segítségével megismerheted aktuális futási teljesítésedet, és személyre szabhatod pulzus-, sebesség- és teljesítményzónáidat, hogy mindig a lehető legtöbbet hozd ki a futásaidból. A maximális pulzusodat is megállapíthatod a tesztből. A kerékpározási teljesítményteszt segítségével személyre szabhatod a teljesítményzónáidat, és megismerheted funkcionális teljesítményküszöbödet. A lábregenerálódási teszt néhány perc alatt megmutatja, hogy a lábad készen áll-e a nagy intenzitású edzésre – mindezt speciális berendezések nélkül, mindössze az órád segítségével.

A Vantage V3 teljes körű elemzést nyújt szervezeted éjszakai regenerálódásáról, valamint előrejelzést ad energiádról és éberségedről az előtted álló napra vonatkozóan. A Sleep Plus Stages™ alváskövetés figyelemmel kíséri az alvásfázisokat (REM, könnyű és mély alvás), és alvásra vonatkozó visszajelzést, valamint számban kifejezett alvásértéket szolgáltat. A Nightly Recharge™ egy éjszakai regenerálódásmérő, amely megmutatja, hogy mennyire regenerálódsz a napi igénybevétel után. A Sleepwise™ funkció segít megérteni, hogy az alvás hogyan járul hozzá nappali éberségi szintedhez és teljesítőképességedhez.

A további fő funkciók a következők:

  • Még átfogóbb képet kaphatsz a futóedzéseid intenzitásával kapcsolatban a Futási teljesítmény funkcióval.
  • Az Úszás-mérőszámok funkció automatikusan érzékeli a pulzust, az úszásnemet, a távot, a tempót, a csapásszámot és a pihenőidőt. A távot és a csapásszámot nyílt vízi úszás esetén is méri a rendszer.
  • Tedd még izgalmasabbá a futást és a kerékpározást a Strava Live szegmensek segítségével! Értesítéseket kaphatsz a közeli szegmensekről, valós idejű teljesítményadatokat láthatsz egy adott szegmens közben, és miután végeztél, megjelenítheted az eredményeidet.
  • A Hill Splitter™ funkció segítségével megtudhatod, hogy hogyan teljesítettél az edzésszakaszod emelkedő és ereszkedő szakaszain. A Hill Splitter automatikusan észleli az emelkedőket és a lejtőket a sebesség, a táv és a magassági adatok alapján.

  • A Pihenőidő útmutató elemzi a pulzusodat, miközben erőnléti edzést végzel, hogy személyre szabott útmutatást nyújtson a pihenés optimalizálásához. Ezt úgy éri el, hogy értesít, amikor készen állsz a következő sorozat kezdésére, így nem kezded el addig, amíg nem regenerálódtál megfelelően.

  • A FitSpark™ edzési útmutató a regenerálódásod, a készenléted és az edzési előzményeid alapján létrehozott, használatra kész napi edzésekkel gondoskodik róla, hogy felkészült legyél a terep meghódítására.
  • A Hangútmutatás funkció segítségével valós idejű hangútmutatást kaphatsz a Polar Flow alkalmazásban fülhallgatón vagy hangszórón keresztül.
  • A Polar Vantage V3 az alapvető okosóra-funkciókkal rendelkezik: zenevezérlő, időjárás és telefonos értesítések.
  • A cserélhető csuklópántokkal az alkalomnak és a stílusodnak megfelelően szabhatod személyre az órát.
  • A Polar Vantage V3 több mint 150 különböző sportot támogat. Add hozzá kedvenc sportjaidat az órádhoz a Polar Flow-ban.

Termékeinket a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztjük. Sportórád naprakészen tartásához és a lehető legjobb teljesítmény eléréséhez mindig frissítsd a firmware-t, amint új verzió válik elérhetővé. A firmware-frissítések az új fejlesztéseknek köszönhetően hatékonyabbá teszik az óra működését.

Hozd ki a maximumot Polar Vantage V3 készülékből!

Csatlakozz a Polar ökoszisztémához, és hozd ki a legtöbbet órádból.

Polar Flow alkalmazás

Töltsd le a Polar Flow alkalmazást az App Store® vagy Google PlayTM webáruházból. Edzéseredményeid és teljesítményed azonnali áttekintéséhez és a visszajelzés azonnali megtekintéséhez szinkronizáld a készüléket a Polar Flow alkalmazással az edzés után. A Polar Flow alkalmazásban azt is ellenőrizheted, hogy mennyire voltál aktív a nap folyamán, hogy mennyire épült fel a szervezeted az edzésből és a stresszből az éjszaka során, valamint hogy mennyire aludtál jól. A Nightly Recharge automatikus éjszakai mérései, valamint egyéb paraméterek alapján a Polar Flow alkalmazás személyre szabott tippeket biztosít a gyakorlatokra, valamint az alvásra és az energiaszintek nehéz napokon történő szabályozására vonatkozóan.

Polar Flow webszolgáltatás

Szinkronizáld a Polar Flow webszolgáltatásnak elküldött edzésadataidat a FlowSync szoftverrel számítógépeden, vagy a Polar Flow alkalmazáson keresztül. A webszolgáltatásban megtervezheted edzéseidet, számon tarthatod eredményeidet, útmutatást és részletes elemzést kaphatsz edzési eredményeidről, aktivitásodról és alvásodról. Oszd meg eredményeidet barátaiddal is, keress edzőpartnereket, és eddz együtt a helyi közösséggel.

Mindezt megtalálod a flow.polar.com oldalon.