Vă aflați aici: Noţiuni introductive > Introducere

Polar V650 Manual de utilizare

Introducere

Felicitări pentru noul dumneavoastră dispozitiv V650! Conceput pentru cel mai ambiţios ciclist, V650 vă ajută să pedalaţi cu încredere şi să atingeţi o performanţă de vârf.

Acest manual de utilizare include instrucţiuni complete pentru a vă ajuta să obţineţi randamentul maxim de la noul dumneavoastră tovarăş de ciclism. Pentru a consulta tutorialele video şi cea mai recentă versiune a acestui manual de utilizare, accesaţi www.polar.com/en/support/v650.

V650

Vizualizaţi datele de antrenament cum ar fi ritmul cardiac, viteza, distanţa şi altitudinea dintr-o privire pe ecranul mare.

Cablu USB

Folosiţi cablul USB pentru a încărca bateria şi pentru a sincroniza datele între dispozitivul V650 şi serviciul web Polar Flow prin intermediul software-ului FlowSync.

Senzor pentru ritmul cardiac Bluetooth® Smart*

Vedeţi ritmul cardiac precis, live pe dispozitivul V650 în timpul sesiunilor de antrenament. Ritmul dumneavoastră cardiac este utilizat pentru a analiza modul în care s-a desfăşurat sesiunea.

*Numai inclus în dispozitivul V650 cu seturile de senzori pentru ritmul cardiac. Dacă aţi cumpărat V650 fără un senzor pentru ritmul cardiac, nu vă faceţi griji, puteţi cumpăra unul oricând.

Software Polar FlowSync

Software-ul Flowsync vă permite să sincronizaţi datele între dispozitivul V650 şi serviciul web Flow pe computerul dvs. prin intermediul cablului USB. Accesaţi flow.polar.com/start pentru a descărca şi instala software-ul Polar FlowSync.

Serviciul Web Polar Flow Web

Planificaţi şi analizaţi fiecare detaliu al antrenamentului, personalizaţi dispozitivul şi aflaţi mai multe detalii despre performanţa dvs. la polar.com/flow.