Mitä aktiivisuusmuistutukset ovat ja miksi saan niitä?

On yleisesti tiedossa, että fyysisellä aktiivisuudella on suuri merkitys terveyden ylläpidossa. Lisäksi on tärkeää välttää pitkäaikaista istumista. Pitkäaikainen istuminen on terveydelle haitallista myös niin päivinä, kun harjoittelet ja saavutat päivittäisen aktiivisuutavoitteesi. Polar-laite seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi ja huomaa, jos et ole päivän aikana riittävän aktiivinen. Se auttaa sinua nousemaan välillä ylös ja välttämään istumisen aiheuttamia terveyshaittoja.

Jos olet ollut paikallasi 55 minuutin ajan, laitteen näyttöön tulee aktiivisuusmuistutus Aika lähteä liikkeelle! (Polar Loopin LED-valo syttyy). Nouse ylös ja liiku haluamallasi tavalla. Käy lyhyellä kävelyllä, venyttele tai liiku muuten hetki. Viesti poistuu, kun lähdet liikkeelle tai painat mitä tahansa painiketta.

Jos et lähde liikkeelle viiden minuutin kuluessa, saat passiivisuusleiman. Synkronoinnin jälkeen näet Polar Flow -sovelluksesta ja Polar Flow -verkkopalvelusta, kuinka monta passiivisuusleimaa olet saanut kunakin päivänä. Näin voit tarkistaa päivittäiset rutiinisi ja tehdä aktiivisemman elämäntavan edellyttämiä muutoksia. Polar A360-, A370- ja M600-laitteissa näet päivän passiivisuusleimat myös laitteessa Päiväni-kohdasta.

Aktiivisuusmuistutukset ja passiivisuusleimat eivät vaikuta aktiivisuuden kertymiseen ja päivittäisen aktiivisuustavoitteen saavuttamiseen, ja saat niitä myös päivinä, joina harjoittelet ja keräät paljon päivittäistä aktiivisuutta.

Joissakin Polar-laitteissa aktiivisuusmuistutukset voi kytkeä pois päältä, jos et halua saada niitä. Seuraavassa on ohjeet, miten se tapahtuu laitteessasi.

• Polar A300, M400, M430, V800: Siirry kohtaan Asetukset -> Yleisasetukset -> Aktiivisuusmuistutus -> Päällä tai Pois päältä.
  • Polar A360, A370, M200, M600, Polar Loop, Polar Loop 2: Aktiivisuusmuistutus on aina käytössä. Sitä ei voi poistaa käytöstä laitteessasi.